RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > THE OWNER'S CORNER FORUMS > Winnebago Industries Owner's Forum
Click Here to Login

Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-30-2010, 07:10 AM   #1
Senior Member
 
Join Date: May 2006
Location: virginia beach
Posts: 236
Another trip another problem

As stated another trip another issue. I don't think I've ever taken a short trip or a long one for that matter without one issue or another. This time it's the passenger side visor. For those of you who don't already know I'm in a 07 36G Journey. The sun visor on the passenger side has decided to work only in the down mode. I've tried both the passenger side and driver's side buttons to raise it but neither will lift the visor. Both will bring it down so I figure it's a relay in the visor motor. Does anyone know how to access this motor. Passenger side.
ps...dog still likes ridding in her bed on dash.

Thanks
jk
__________________

jk_and_dog is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 08-30-2010, 09:35 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: May 2006
Location: virginia beach
Posts: 236
Just like a female MH. Issue resolved itself. Went out this morning to see how easy to access motor. Pushed button and ..,,, up.....it went.
__________________

jk_and_dog is offline   Reply With Quote
Old 08-30-2010, 09:58 PM   #3
Senior Member
 
bellsharbor's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Highlands Ranch, Colorado
Posts: 309
jk--did you shut your power off the night before? Maybe it did a reboot! Doesn't this stuff just drive you nuts!! Oh well, on to the next problem!! Good Luck! John
__________________
John and Marion Bell
Highlands Ranch, Colorado
2013 Keystone Bullet 248RKS, 2013 Ram 1500
bellsharbor is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hazard Flasher Problem Ms. Jean Thor Industries Owner's Forum 17 08-28-2014 04:54 PM
Dirty oil or problem with actuators? TEO Caterpillar Engine Forum 6 09-21-2009 12:44 PM
Magnadyne DVD Problem - Possible Fix Robin_M Monaco Owner's Forum 21 07-06-2009 07:58 PM
Cluster problem TXredfish Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum 5 04-24-2009 06:00 PM
Maiden trip battery problem camperfamily Winnebago Industries Owner's Forum 2 10-09-2006 03:34 AM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 06:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.