RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > THE OWNER'S CORNER FORUMS > Winnebago Industries Owner's Forum
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-01-2009, 08:16 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: USA
Posts: 25
Just installed a new Atwood 10gal. hot water heater 30days ago (my 2 1/2 old one developed a leak in tank). Everything working good for 4 weeks then nothing no electric heat or gas not coming on. Had 120v coming to HWH but not getting to Heating element, not coming out of relay on back of tank. Changed out relay still nothing, had an extra control box and switched that out no help. Finally checked the ECO/thermostat on front of tank (under rubber cover) and found one of them out, replaced and that fixed everything gas and electric, Just wanted to post so it might help someone down the road.
__________________

kscouple52 is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 02-02-2009, 04:21 AM   #2
JC2
Senior Member
 
JC2's Avatar
 
Newmar Owners Club
Texas Boomers Club
Join Date: Dec 2003
Location: Mo/Texas
Posts: 3,264
Don't you just love the quality of things they put in RV's?
__________________
2010 Newmar Dutch Aire DP 4304-Cummins ISL 425hp-Spartan MM Chassis-2013 Chev Equinox AWD-Ready Brute Elite Towing System-FMCA 402879-SKP 120487
JC2 is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Atwood Water Heater doc RV Systems & Appliances 4 02-21-2009 08:11 AM
Atwood Water Heater Heats but no water Flow bowats RV Systems & Appliances 7 01-08-2009 11:44 AM
Atwood water heater fulltimer01 Winnebago Industries Owner's Forum 8 08-24-2008 06:38 AM
Atwood water heater fulltimer01 MH-General Discussions & Problems 3 05-24-2008 03:54 AM
Atwood Water heater help KIX Winnebago Industries Owner's Forum 8 11-08-2007 05:53 AM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 07:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.