RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > THE OWNER'S CORNER FORUMS > Winnebago Industries Owner's Forum
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-23-2007, 03:47 AM   #1
Senior Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 246
I noticed on the last trip that the tank indicators in the outside compartment and the inside control panel read "empty" for the grey and black tanks even though I knew they where half full. The LP and fresh water indicator worked fine.

Any suggestions what to check as to why the waste tanks are not "reading" properly?

thanks for any input.
__________________

__________________
Jim, MJ & Spirit Bear
2005 Prevost Royale, XLII
Jeep Wrangler Sahara...toad
jtharley is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 05-23-2007, 03:47 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 246
I noticed on the last trip that the tank indicators in the outside compartment and the inside control panel read "empty" for the grey and black tanks even though I knew they where half full. The LP and fresh water indicator worked fine.

Any suggestions what to check as to why the waste tanks are not "reading" properly?

thanks for any input.
__________________

__________________
Jim, MJ & Spirit Bear
2005 Prevost Royale, XLII
Jeep Wrangler Sahara...toad
jtharley is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2007, 04:59 AM   #3
Senior Member
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 713
If you are sure you have half tanks, I would look for some loose or broken wires, not knowing where the tanks and sensors are on a 36RD I can't tell you where to look.

The sensors should be external stuck with double sided sticky tape to the outside of the tanks.

Jim
__________________
2011 Mobiles Suites, 2011 Chevy 3500 Dually

Our Webpage
jimandsue60 is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tank Monitor Readings Ceratto's Grotto Monaco Owner's Forum 2 07-22-2008 06:33 AM
waste tank leaking Kel 5th Wheel Discussion 9 04-09-2008 03:57 PM
Waste Tank indicators - mystery Audrey & John Alpine Coach Owner's Forum 13 11-20-2007 12:22 PM
Waste tank smell Brockhole Vintage RV's 3 09-23-2007 10:48 AM
Weird Readings on Tank/Battery Indicators??? PDB MH-General Discussions & Problems 3 01-01-2005 03:56 PM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 12:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.