RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > THE OWNER'S CORNER FORUMS > Newmar Owner's Forum
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-14-2007, 04:45 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2
Hello! I hope you can help. The radio, kwiksteps, and generator don't work on my 1998 Mountainaire. I've checked all fuses/relays that I know about. Any idea about other places I should look? I'm assuming that they're on the same electrical system.

Where should I begin? I can't seem to locate a broken fuse anywhere (under bed, under 'hood', etc)

Thanks!
__________________

MichaelB is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 01-14-2007, 04:45 PM   #2
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2
Hello! I hope you can help. The radio, kwiksteps, and generator don't work on my 1998 Mountainaire. I've checked all fuses/relays that I know about. Any idea about other places I should look? I'm assuming that they're on the same electrical system.

Where should I begin? I can't seem to locate a broken fuse anywhere (under bed, under 'hood', etc)

Thanks!
__________________

MichaelB is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2007, 04:52 PM   #3
Senior Member
 
Lug_Nut's Avatar


 
Join Date: May 2005
Location: British Columbia
Posts: 3,826
Welcome to the forum. Have you checked the fuse panel located behind the dash accessed by a top panel and also there is a chassis panel to the left of the steering column under the dash.

Hopefully there will be a member with the correct info for your unit.

Peter
__________________
Peter - Doctor of Mixology
KADB 2013
Lug_Nut is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2007, 08:29 AM   #4
Community Moderator
 
"007"'s Avatar


 
Nor'easters Club
Workhorse Chassis Owner
iRV2 No Limits Club
Join Date: Oct 2004
Posts: 29,565
MichaelB welcome to irv2 and your ever present Newmar forum.
How old are your house batteries.
Your House batteries maybe your problem.
You need to check also the ground for them on frame of your chassis. Maybe loose connection or corroded. Clean and reconnect with a star washer.
I assume when you checked fuses, also under panel on dash board deck.
You also have grounds on chassis frame for GEN and your steps.
Ground is common to every working voltage item in your coach.

As a free gift I'm giving you some ID as a member of this forum KARMA. Just below that entry you will see a signature block to input your coach and chassis info.

Let us know how your making out so we can follow up.
Enjoy all the forums on irv2 and post often.
__________________
98KSCA, 99MACA, 03 KSCA-3740- 8.1 Chev-- ALLISON Trans
VISIT the NEWMAR QUICK TIPS & EASYMODS 1 & 2
QUICK TIPS # 3
RV SYSTEMS & APPLIANCES & RECALLS --- TECH INFORMATION
"007" is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
External Radio will not tune in 10 kHz steps hamguy Winnebago Industries Owner's Forum 3 02-02-2009 01:28 PM
2006 Mountainaire hoosier1 Newmar Owner's Forum 8 01-20-2009 06:34 PM
New owners of '05 38 RLPK Mountainaire gottabirdog Newmar Owner's Forum 5 11-20-2008 03:31 PM
Generator batteries go dead without anything running panacea97 Newmar Owner's Forum 10 01-27-2008 08:41 AM
97 Mountainaire headlight lenses keithmadp Newmar Owner's Forum 6 12-14-2007 03:16 PM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 09:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.