RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > THE OWNER'S CORNER FORUMS > Newmar Owner's Forum
Click Here to Login

Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-09-2018, 08:23 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 19
Dirt devil, KSDP

We have a 2005 KSDP with a dirt devil central vacuum system, CV 950.

There are two places to plug in the hose, one on the unit in the basement, the other in the kitchen. The one in the basement works, but the one in the kitchen does not.

Anybody had a similar problem? Or, if someone could offer any suggestions on where to start, that would be great.

Also, does anyone know offhand if the Small Wonder replacement bags, Part # 4908 are suitable for the dirt devil CV950?

Thanks in advance for any thoughts.

Cheers,

David and Erin
__________________

DavidNLyon is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 07-09-2018, 09:47 AM   #2
Senior Member


 
Join Date: Sep 2016
Posts: 323
Most likely a plugged line. Maybe try a stiff wire or if you are brave, an air nozzle.
__________________

__________________
John & Deb
Full Time since 2016
2016 Dutch Star 4369
Webz is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2018, 11:21 AM   #3
Senior Member
 
Join Date: May 2017
Location: Metamora, MI
Posts: 2,290
does the vac motor start from both locations? Or does it start and just no suction? If the latter, then there is a blockage. If no motor, then likely the switch at the bad opening is bad.
__________________
2002 Newmar Mountain Aire Limited 4370 w/ Spartan K2 and Cummins 500hp
ASE Master Certified (a long.....time ago...)
Dav L is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dirt Devil Dirt Bag! rockintom Excel Owner's Forum 3 09-15-2007 06:22 AM
Dirt Devil Retired and Happy Gear and Product Discussions 9 08-20-2006 04:57 PM
dirt devil central vac. omnc954 Winnebago Industries Owner's Forum 9 05-23-2006 04:44 PM
Dirt Devil Central Vacuum install high desert Toy Haulers Discussion 13 02-13-2006 02:40 PM
Central vacuum system/dirt devil I think.. Heady RV Systems & Appliances 6 04-29-2005 03:53 PM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 12:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.