Go Back   iRV2 Forums > THE OWNER'S CORNER FORUMS > Alpine Coach Owner's Forum
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-29-2015, 12:20 PM   #1
Senior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 136
Battery problem solved

Turns out that the switch in the battery compartment was in the "on" position, but in fact, it was not making contact inside. Once the switch was operated a few times, all is well. I will be replacing that switch.
__________________

__________________
Wrinklemeist is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 03-29-2015, 12:36 PM   #2
Senior Member
 
rjsupersonic's Avatar
 
Join Date: May 2013
Posts: 487
Good electrical work sure is fun
__________________

__________________
2007 National Sea Breeze
rjsupersonic is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2015, 03:11 PM   #3
Senior Member
 
wa8yxm's Avatar
 
Damon Owners Club
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Mar 2009
Posts: 22,799
That happened to me too.. Sort of (My switch is not in battery compartment, Controls solenoid,, Switch failed..Pulled it and cycled it like 50 times..This was 8 years ago. Still working)
__________________
Home is where I park it!
wa8yxm is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
battery



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Okay ... I SOLVED THE AUTO PARK BRAKE PROBLEM! JerryPeck Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum 144 10-03-2017 11:45 PM
Large power draw on chassis battery '94 Kountry Star omegacanuck Newmar Owner's Forum 54 01-31-2016 09:22 PM
Chassis battery problem? matthewg MH-General Discussions & Problems 20 11-18-2014 04:35 AM
1999 Safari Zanzibar Charging Battery Problem Zanzi Class A Motorhome Discussions 12 08-08-2014 08:49 PM
Battery Power Problem nancita RV Systems & Appliances 16 07-04-2014 11:54 AM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 06:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.