RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > THE OWNER'S CORNER FORUMS > Alpine Coach Owner's Forum
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-01-2019, 07:20 PM   #15
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Reno, NV
Posts: 230
I would guess most likely a bad new part. After you replace it again, have someone check that your brake lights are all good as maybe one is shorted causing this problem. I also had to install a brake light converter next to the plug for the toad. To combine my turn signal and brake to one bulb. My toad was a Jeep and the turn and brake were the same bulb. My 2000 was wired for a Subaru which has separate bulbs for turn and brake. Let us know what happens? Good luck.
__________________

gatorv is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 07-02-2019, 11:41 AM   #16
Member
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 58
WIRING

Gatorv,
We just had the same idea. Wired wrong! This all started, thinking back, when the new/used jeep was wired by an outfit in Dallas.
Soon as we get back to it will let you know.
Gary
__________________

__________________
Polloman
Pollo man is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2019, 03:12 PM   #17
Member
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 58
new part

New brake light switch is in and working great. Apparently they wired the Jeep wrong.

Thanks to all for the replies.
Gary
__________________

__________________
Polloman
Pollo man is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
brake



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Brake Booster Question TedG Alpine Coach Owner's Forum 8 11-20-2009 01:19 PM
Brake Booster need help with problem jetar Alpine Coach Owner's Forum 3 01-30-2008 08:57 AM
Brake Booster Issue need help jetar Alpine Coach Owner's Forum 1 11-11-2007 03:10 AM
Hydraulic Brake Booster Pump Cedar41 Alpine Coach Owner's Forum 7 04-21-2006 01:14 PM
Brake Booster Noise FloraBama Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum 4 01-10-2005 02:52 PM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 06:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
×