Go Back   iRV2 Forums > THE OWNER'S CORNER FORUMS > Alpine Coach Owner's Forum
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-07-2016, 12:04 PM   #1
Senior Member
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 142
Kwikee problem solved, now for the HWH

Our new(to us) 2006 40MDTS, has a somewhat different hydraulic system and control system than our 2007 36FDDS had.
The 36' had the HWH control panel for the jacks, very straightforeward, and the slides worked by toggle switches close to each slide; same story for smartbeds.
Everything (except for the smartbeds) on this 40'APEX is controlled from the silverleaf. There are aux. slide controls in the hydraulic compartment, and this is how we extend the room slides as of now.
Here is the problem: The jacks do not work,although when the sequence is initiated, I hear a click, and the airbags deflate, but that's all.
Also, none of the room slides will operate from the silverleaf.
I fear this problem is way above my paygrade, but I am open to suggestions.
Thanks,
Dudley do-right
__________________
Dudley do-right is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Reply

Tags
hwh, kwikee



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HWH Slide and Leveler Issues Solved. markecolo Winnebago Industries Owner's Forum 5 08-02-2011 05:15 PM
Kwikee Step not so Kwikee lincolncent MH-General Discussions & Problems 6 09-01-2010 10:35 AM
Odor undersink problem solved Sweet40FD Winnebago Industries Owner's Forum 4 05-25-2006 09:06 AM
Solved my engine battery drain problem. Bo MH-General Discussions & Problems 6 09-27-2005 06:01 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 03:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.