Go Back   iRV2 Forums > THE OWNER'S CORNER FORUMS > Alpine Coach Owner's Forum
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-08-2008, 04:30 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 13
Does anyone know what receiver will work on my Executive 3 Mosat dish. I'm new at this and I'm fumbling thru trying to make things work. I found the positioner behind my tv and it looks to be in good shape. Thanks, Joe
__________________

__________________
jcfisher is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 12-08-2008, 04:30 PM   #2
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 13
Does anyone know what receiver will work on my Executive 3 Mosat dish. I'm new at this and I'm fumbling thru trying to make things work. I found the positioner behind my tv and it looks to be in good shape. Thanks, Joe
__________________

__________________
jcfisher is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2008, 05:13 PM   #3
Registered User
 
Join Date: Dec 2006
Location: Traveling the lower 48
Posts: 2,450
If you are talking about a MotoSAT Executive dish which has a rectangular silver box as the controller and this controller is operated by your receiver remote control, the answer is.... You need to buy a new controller!
The one you have will only work with one of the very old RCA receivers with a low speed data port. I am not even sure DirecTV would even activate this receiver if you had one, but even if they would, you wouldn't want to.
You will want to update to a Nomad 2 or Nomad 3 controller. With this you will be able to pick up the DirecTV 101 satellite only so no HDTV or local Network TV programming but nearly all of the other DTV programming is available on 101 including the Distant Network Services from NY and LA.
__________________
Bill Adams is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Navistar Executive to Lead Workhorse Custom Chassis DriVer RV Industry Press 1 02-23-2009 05:38 PM
1994 Monaco Executive curtisretired MH-General Discussions & Problems 3 04-21-2008 03:36 AM
Executive Industries Prestige Diesel Don/TX MH-General Discussions & Problems 2 12-12-2005 12:30 AM
Looking for Executive Industries RV Owners Don/TX New Member Check-In 1 11-08-2005 12:16 AM
Motosat Executive three Technology: Internet, TV, Satellite, Cell Phones, etc. 2 12-31-1969 07:00 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 04:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.