Go Back   iRV2 Forums > THE OWNER'S CORNER FORUMS > Alpine Coach Owner's Forum
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-03-2007, 02:30 PM   #1
Senior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 163
Took my 01 350hp 36 MDDS out of storage today and had the same problem twice in the first few minutes of driving. All of the idiot lights lit up and all guages shut down on the dashboard. No engine malfunction at all. After a brief period as in turning the ignition on the idiot lights went off and the guages reset. It was if I was turning the ignition on for preheat before starting except I was at a stop light!!! Could be a sign of upcoming ignition problem? Anyone have experienced this and if so found a solution. Appreciate some input.
__________________

__________________
2001 36 MDDS
03 Honda Pilot toad
jetar is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 05-03-2007, 02:30 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 163
Took my 01 350hp 36 MDDS out of storage today and had the same problem twice in the first few minutes of driving. All of the idiot lights lit up and all guages shut down on the dashboard. No engine malfunction at all. After a brief period as in turning the ignition on the idiot lights went off and the guages reset. It was if I was turning the ignition on for preheat before starting except I was at a stop light!!! Could be a sign of upcoming ignition problem? Anyone have experienced this and if so found a solution. Appreciate some input.
__________________

__________________
2001 36 MDDS
03 Honda Pilot toad
jetar is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2007, 08:01 PM   #3
Senior Member
 
swansnest's Avatar
 
Alpine Owners Club
Join Date: Aug 2005
Location: North Tustin, CA
Posts: 320
Jetar - On our '03 40'mdts we had trouble with all the dash gauges going out & coming back intermittently - then going out for good. It was the brain that is located back by the batteries that had to be replaced. Worked fine after that.
__________________
The Swans
2007 ALPINE APEX 40'MDTS
#75710.
swansnest is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Voltage guage, dash gary85 Alpine Coach Owner's Forum 2 04-20-2008 08:25 AM
Dash Board Lights and Head Lights LeeB Newmar Owner's Forum 13 07-26-2007 04:33 AM
Outside temp. guage on workhorse dash. angelman Damon 3 06-02-2007 12:15 PM
06 Meridian idiot lights PioneerRV Winnebago Industries Owner's Forum 3 09-12-2006 09:54 AM
Dash Board Lights and Head Lights Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum 13 12-31-1969 07:00 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 02:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.