Go Back   iRV2 Forums > THE OWNER'S CORNER FORUMS > Alpine Coach Owner's Forum
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-27-2006, 01:08 PM   #1
Senior Member
 
chris cross's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: LAKE POWELL
Posts: 326
While driving through the desert a few days ago I lost all power to the accessory plug (cigarette). This is where my Pressure Pro and Street smart are pluged in. I've taken the face of the plug off and tested the leads. no power. Usually these have a 10/15 amp in line fuse but there's not one here. It would be inaccessable anyway. I've also turned off all power (both battery and 12 volt switches) to the coach to try to reboot the Vansco. Dave at WRV is trying to help me on this and I thought I'd also post it.
Thanks
__________________

__________________
CHRIS & DEBI CROSS

40' 2004 ALPINE COACH FDTS
chris cross is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 07-27-2006, 01:08 PM   #2
Senior Member
 
chris cross's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: LAKE POWELL
Posts: 326
While driving through the desert a few days ago I lost all power to the accessory plug (cigarette). This is where my Pressure Pro and Street smart are pluged in. I've taken the face of the plug off and tested the leads. no power. Usually these have a 10/15 amp in line fuse but there's not one here. It would be inaccessable anyway. I've also turned off all power (both battery and 12 volt switches) to the coach to try to reboot the Vansco. Dave at WRV is trying to help me on this and I thought I'd also post it.
Thanks
__________________

__________________
CHRIS & DEBI CROSS

40' 2004 ALPINE COACH FDTS
chris cross is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2006, 01:15 PM   #3
Senior Member
 
Wayne R's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Winter Haven Brownsville, TX
Posts: 1,138
Chris try resetting the Vansco unit by cycling the disconect.
__________________
Wayne & Kathy
05 Alpine 40FDQS #75330 Towing 24' car hauler, 2012 Spyder, 2003 Harley FatBoy
Wayne R is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2006, 02:47 PM   #4
Senior Member
 
chris cross's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: LAKE POWELL
Posts: 326
Wayne:
If you mean turning off the battery switchs in the coach and the battery compartment, I did that.
__________________
CHRIS & DEBI CROSS

40' 2004 ALPINE COACH FDTS
chris cross is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Water in awning power plug AGAIN AFChap Winnebago Industries Owner's Forum 4 01-18-2008 04:18 AM
Awning Power Plug Rusted AFChap Winnebago Industries Owner's Forum 3 10-31-2007 07:09 PM
Upgrading power plug from 30 amp to 50 amp Gary_Phoenix, AZ Winnebago Industries Owner's Forum 12 06-02-2007 05:29 PM
tow plug no power HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Phelpo Newmar Owner's Forum 17 05-22-2006 09:39 AM
Plug in the Power Bay ?? LouRobin Winnebago Industries Owner's Forum 3 07-03-2005 06:19 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 10:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.