Go Back   iRV2 Forums > THE OWNER'S CORNER FORUMS > Alpine Coach Owner's Forum
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-17-2008, 08:23 AM   #29
Junior Member
Join Date: Dec 2006
Posts: 27
Hugh, first thing I looked at. Have forgot more than once to put valve in correct position after filling tanks. Thanks for help.


MacandSandy is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 04-17-2008, 08:31 AM   #30
Junior Member
Join Date: Oct 2005
Location: Phoenix, AZ
Posts: 29
Mac...see if you can see if the handle of the valve is actually turning the valve? Could be striped?
good luck..

E & D Wilson is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2008, 12:57 PM   #31
Senior Member
Jim A's Avatar
Join Date: Jun 2005
Posts: 1,270

That sounds like what both of my bad pumps did. First they would not turn off. The next day there was no pressure. With the news about WRV, I would suggest you go to the Shurflo website and contact them to find a place to exchange your pump, since it is under warranty. The pump has a date code on it, so they will know that it is under warranty. They exchanged mine, no questions asked. They took it apart to check it out, and gave me a new one. They even tested the new one before they gave it to me.

Good customer service. Unfortunately it appears they need it!

Jim A
'04 Alpine Coach 36' MDDS
Jim A is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ShurFlo 5.7 Pump Just Quit Rusty Bear Alpine Coach Owner's Forum 4 12-29-2008 02:29 PM
Shurflo water pump failure jerry davis Alpine Coach Owner's Forum 21 12-02-2007 03:15 PM
5.7 Shurflo Water Pump Bob (WA0MQE) Fleetwood Products Owner's Forum 4 03-30-2007 08:54 AM
shurflo water pump problem MH-General Discussions & Problems 8 12-31-1969 07:00 PM
ShurFlo 5.7 Pump Just Quit RV Systems & Appliances 4 12-31-1969 07:00 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 02:45 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.