RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > THE OWNER'S CORNER FORUMS > Tiffin Owner's Forum
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-01-2013, 01:31 PM   #1
Junior Member
 
jnealy's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 14
2010 Allegro Red - 2 slides won't go out

We just arrived at a new campground, and our driver's side slides won't go out. We push the buttons, nothing happens. The only other thing that appears to be amiss is that the dashboard a/c and dashboard camera won't cut on either. Jacks are down, parking break is on, and the passenger side slides went out just fine. We have a 2010 Allegro Open Road Red 34QFA. Could this be a fuse issue?? Any other ideas??
__________________

__________________
Deas & Jen Nealy
2010 Tiffin Allegro RED 34QFA
jnealy is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 09-01-2013, 06:04 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: SW, Michigan
Posts: 628
Do you have the ignition key turned ON? Engine would normally be OFF.
Diver side slide outs need the key in the on position.

This is not the case on Passenger slide outs.
__________________

__________________
2010 Allegro RED 36 QSA
GMC Envoy 4x4
SW Michigan to Alaska in 2015
okgc is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2013, 10:00 AM   #3
Junior Member
 
jnealy's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 14
Yes, the key was in the right position. Normally when we're putting the slides out, and the key is in position, we also get a dinging sound. We weren't getting that sound yesterday either. This happened once before, but after 5 minutes it mysteriously started working. Yesterday we did finally get it corrected, but only after Deas fooled around with the fuses. So we think it must be something with a fuse. So we can now add another thing to the list for our next trip to Red Bay....
__________________
Deas & Jen Nealy
2010 Tiffin Allegro RED 34QFA
jnealy is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 02:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.