RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > THE OWNER'S CORNER FORUMS > Fleetwood Products Owner's Forum
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-27-2005, 04:16 AM   #1
Senior Member
 
Bob (WA0MQE)'s Avatar
 
Monaco Owners Club
Join Date: Jun 2003
Location: St. Cloud, FL
Posts: 1,521
Blog Entries: 1
Has anyone had any problems with the ECM, Electronic Control Module chattering when the furnances are running. (apparently there's a relay for the two furnances). Mine will start doing this after about 30 minutes to an hour of the rear furnance being turned on. It doesn't do it when the front furnance is on. I had the dealer check it out and they, supposedly, changed out the ECM board but it's still not working.

I've also spoke with the ECM board manufacturer and gotten a couple of ideas. But I was wondering if anyone else has had this problem and if so how did you get it corrected?

Bob
__________________

__________________
Bob 2006 Monaco Camelot 40PDQ
US Navy Carrier Battlegroup 1959/1965
Winters in Florida, Summers in Blue Ridge Mountains
Bob (WA0MQE) is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 03-27-2005, 04:16 AM   #2
Senior Member
 
Bob (WA0MQE)'s Avatar
 
Monaco Owners Club
Join Date: Jun 2003
Location: St. Cloud, FL
Posts: 1,521
Blog Entries: 1
Has anyone had any problems with the ECM, Electronic Control Module chattering when the furnances are running. (apparently there's a relay for the two furnances). Mine will start doing this after about 30 minutes to an hour of the rear furnance being turned on. It doesn't do it when the front furnance is on. I had the dealer check it out and they, supposedly, changed out the ECM board but it's still not working.

I've also spoke with the ECM board manufacturer and gotten a couple of ideas. But I was wondering if anyone else has had this problem and if so how did you get it corrected?

Bob
__________________

__________________
Bob 2006 Monaco Camelot 40PDQ
US Navy Carrier Battlegroup 1959/1965
Winters in Florida, Summers in Blue Ridge Mountains
Bob (WA0MQE) is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2005, 10:58 AM   #3
Senior Member
 
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Jul 2000
Location: Arkansas
Posts: 113
None on my 37C
__________________
2004 Pace Arrow 37C

2005 Honda Pilot Toad
r2dillon is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2005, 08:21 AM   #4
Junior Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Gloucester City,NJ, USA
Posts: 11
my 04 37c is fne also
__________________
Rob, Chris M.

2004 pace arrow 37C
Robo1a is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Used Pace Arrow....What do we need to know? SpoiledRotten Fleetwood Products Owner's Forum 5 01-13-2008 05:54 PM
AC Load Control System in Pace Arrow Bob (WA0MQE) Fleetwood Products Owner's Forum 7 08-14-2007 08:03 AM
from Bounder to Pace Arrow fiddlist New Member Check-In 2 03-17-2007 04:45 PM
Burned Plug Wire on 2004 Pace Arrow tallguy Fleetwood Products Owner's Forum 3 05-26-2006 07:03 AM
Squeaky Dash on 2004 Pace Arrow tallguy Fleetwood Products Owner's Forum 8 04-04-2006 04:08 PM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 08:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.