Go Back   iRV2 Forums > THE OWNER'S CORNER FORUMS > Fleetwood Products Owner's Forum
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-02-2013, 05:11 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 2
Electrical problems 2002 Fiesta

ihave a 2002 fleetwood fiesta. i saw a post about a problem i am having. I have no guages no turn signals and when i try to start i hear a small click. I have changed the isolator checked all the batteries and tried the Aux starter with no response Can someone help Thank U dlrrp5
__________________

__________________
dlrrp5 is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 05-02-2013, 06:16 PM   #2
Senior Member
 
Skip426's Avatar


 
Join Date: Apr 2011
Location: Powell River, B.C.
Posts: 14,936
Have you had the batteries load tested ? Cleaned the connections ? Checked the chassis ground ?
Checked for full battery voltage , at the starter ? Ignition switch ?
By isolator do you mean starter relay ?
If you have poor voltage to the dash the aux start , switch and relay won't function.
Could you please fill out a signature line so everyone who reads you post knows what coach you have and what engine your working on.
More info = better answers
__________________

__________________
99DSDP 3884, Freightliner, XC, CAT 3126B, 300 HP /ALLISON 3060
2000 Caravan toad, Remco & Blue Ox.
Skip426 is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2013, 08:10 PM   #3
Senior Member
 
Old Bounder's Avatar
 
Fleetwood Owners Club
Ford Super Duty Owner
Join Date: Mar 2009
Posts: 1,634
Quote:
Originally Posted by dlrrp5 View Post
ihave a 2002 fleetwood fiesta. i saw a post about a problem i am having. I have no guages no turn signals and when i try to start i hear a small click. I have changed the isolator checked all the batteries and tried the Aux starter with no response Can someone help Thank U dlrrp5
Ford or Workhorse? Makes a huge difference on who can help.
__________________
'97 Bounder 34V, F53 7.5L-460
Old Bounder is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2013, 08:58 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 2
Quote:
Originally Posted by loulong View Post
Ford or Workhorse? Makes a huge difference on who can help.
workhorse 8.1 L chevy engine. there is no power to the gauges, a/c and just one faint click when try to start
__________________
dlrrp5 is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2013, 07:06 AM   #5
Senior Member
 
tompen's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 500
It seems the things you listed are ignition related. Do the headlights or something not hooked to the ignition work? Does the heater fan or radio or anything else ignition related work? If it is related to the ignition switch tilt the steering wheel all the way down and try. Sometimes the wires break inside the insulation from constant pulling by the steering wheel. More information about what works and what doesn't will help.

Good luck
Tom
__________________
2016 Wildwood 28RLDS
2014 Tundra 1794 Platnum,"23" T-Bucket
2011 Harley Softail, 2010 Spyder RTS
tompen is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
electrical



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bounder: 2002 Bounder TV and Audio panel problems StevenSuiter Fleetwood Products Owner's Forum 2 01-04-2013 09:49 AM
Alfa Gold Fifth Wheel Electrical Problems... JstAnOkieGal 5th Wheel Discussion 2 07-31-2011 11:44 AM
12 v problems 2002 dip HD rver Monaco Owner's Forum 3 06-06-2011 07:13 PM
Cameo microwave and washing machine failing due to electrical problems tomcat1540 5th Wheel Discussion 2 04-30-2011 05:59 PM
More electrical problems or operator error, please advise D in Davie Newmar Owner's Forum 10 02-04-2010 07:14 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 03:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.