Go Back   iRV2 Forums > THE OWNER'S CORNER FORUMS > Country Coach Owners Forum
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-15-2016, 08:54 AM   #1
Member
 
Join Date: Jun 2015
Location: McKinney, Texas
Posts: 65
No power to plugs.

Does anyone know where the "reset" (breaker)? Is on a 1999 intrigue. We were running gen and she was using microwave etc. power went out. Ac's are still running, gen is running, but no 110 to outlets?? The 110 panel in bedroom is not tripped and the GFI is not tripped? Thanks
__________________

__________________
CW Teel
1999 Country Coach, Intrigue
2009 Jeep Liberty
CWTeel is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 07-15-2016, 09:03 AM   #2
Senior Member
 
sdennislee's Avatar


 
Monaco Owners Club
Winnebago Owners Club
Join Date: Sep 2011
Posts: 6,404
You may have more than 1 GFCI, I have 3; kitchen, bath and storage area.
__________________

__________________
US Navy Vet, Liberty Tree Member of Oath Keepers, NRA & VFW Life Member, Alaska EMT.
2009 Safari Cheetah 40 SKQ
2009 Winnebago Chalet 231CR
sdennislee is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2016, 09:08 AM   #3
YC1
Senior Member
 
YC1's Avatar


 
Holiday Rambler Owners Club
Join Date: Jun 2011
Posts: 5,110
You probably have a large inverter/charger and several AC circuits pass through it. There should be a breaker or two right on it. Most likely just overloaded that circuit.

This is a very common issue.
__________________
Myron & Deborah
08 HR Endeavor 40 SKQ
2012 Ford Edge Limited FWD 3.5L
Aluminator tow bar, Demco base plate
YC1 is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2016, 09:09 AM   #4
Member
 
Join Date: Jun 2015
Location: McKinney, Texas
Posts: 65
Ok. I'll search around. Thanks
__________________
CWTeel is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2016, 09:10 AM   #5
Member
 
Join Date: Jun 2015
Location: McKinney, Texas
Posts: 65
Ok, I didn't think to check inverter as it was off while gen was running.
__________________
CW Teel
1999 Country Coach, Intrigue
2009 Jeep Liberty
CWTeel is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2016, 09:16 AM   #6
Senior Member
 
vsheetz's Avatar


 
Fleetwood Owners Club
Ford Super Duty Owner
Join Date: Jun 2012
Location: SoCal
Posts: 10,236
GFCO and inverter breakers are top on the list to check. If ok on shore but not genny, then check breakers on genny.
__________________
Vince and Susan
2011 Tiffin Phaeton 40QTH (Cummins ISC/Freightliner)
Flat towing a modified 2005 Jeep (Rubicon Wrangler)
Previously a 2002 Fleetwood Pace Arrow 37A and a 1995 Safari Trek 2830.
vsheetz is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2016, 09:19 AM   #7
Senior Member
 
Mjay's Avatar
 
Fleetwood Owners Club
Join Date: Sep 2013
Location: Southern Alberta
Posts: 112
Same thing happened to us a few years ago. Micro wave, heaters, etc loaded up the circuits, and blew the resetable breaker on the side of invertor. We were hooked to camp power at the time, but power still goes thru invertor for some plugs.
__________________
2007 Fleetwood Revolution LE 40E, 400HP C9 Cat
2015 Ford F-150 Lariat Super Crew 4X4, Blue Ox Adventa LX and Patriot braking system
2012 Polaris Rzr 800 LE
Mjay is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2016, 04:17 PM   #8
Senior Member
 
Rsponsford's Avatar


 
Country Coach Owners Club
Join Date: Aug 2015
Location: Santa Rosa, CA
Posts: 263
If it's the breaker on the back of the genset then you would not be charging your batteries from the generator either. That's the easiest way to determine that I know of. I have tripped mine a few times.
__________________

Russ
1990 Country Coach Concept 36' Anteres
1997 Jeep Wrangler, Blue Ox
Rsponsford is online now   Reply With Quote
Old 07-19-2016, 12:38 AM   #9
Member
 
Join Date: Jun 2015
Location: McKinney, Texas
Posts: 65
It was one of the two breakers on Generator! All good to go. Thanks for the help!
__________________
CW Teel
1999 Country Coach, Intrigue
2009 Jeep Liberty
CWTeel is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2016, 08:11 AM   #10
Senior Member
 
Rsponsford's Avatar


 
Country Coach Owners Club
Join Date: Aug 2015
Location: Santa Rosa, CA
Posts: 263
Quote:
Originally Posted by CWTeel View Post
It was one of the two breakers on Generator! All good to go. Thanks for the help!

Glad it was an easy fix. Thanks for posting the follow up solution.


Sent from my iPad using iRV2 - RV Forum
__________________

__________________

Russ
1990 Country Coach Concept 36' Anteres
1997 Jeep Wrangler, Blue Ox
Rsponsford is online now   Reply With Quote
Reply

Tags
power



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Generator running but no power to outlet plugs HethaBeth MH-General Discussions & Problems 9 03-31-2014 12:17 AM
12 volt power plugs - on bottom of front Sepisllib Toads and Motorhome Related Towing 2 02-05-2012 08:05 AM
No power to plugs Bussman iRV2.com General Discussion 9 08-28-2011 02:09 PM
Power to Television Electrical Plugs GE Newmar Owner's Forum 12 08-30-2009 10:18 AM
Loss of 12v power to radio, 12v plugs, etc redeldo Monaco Owner's Forum 9 05-21-2008 04:34 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 08:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.