Go Back   iRV2 Forums > THE OWNER'S CORNER FORUMS > Country Coach Owners Forum
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-11-2008, 01:48 AM   #1
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 40
I own a 2007 Allure 470 and I have a problem that I am looking for help on.

I just got my coach back from Cummins Power Systems. They did two
things, which may have caused the problem, all I know is that it
worked when I dropped it off it worked and now it doesn't.
They (Cummins Power Systems) did their Champagne 0713-Engine
Protection Sensor Update-ISLCM850 and the Onan side replaced a
Generator shaft and bearings which required the removal from the
coach - Generator would shake and rattle off the test bench.

Now I live 3 hours from the nearest CC Repair shop and the Cummins
Power Systems shop that did the work-I think they would direct me
back to CC anyway so I'm trying to fix this on my own.

When I hook up the Tow Cable to my Jeep Liberty (Toad) none of the
lights work (worked prior). Since nothing works (Turn Signals/brake
lights/tail lights) I figured something was not connected on the tow
cable fuse panel, but all i could find is on Page House 3.19 of the
Owner's guide. I could not find the Electrical Systems Schematics
for this. Looking at Figure 3.15 on Page House 3.19 of the Owner's
guide my board has NO connections maded to the right side (TB2???) of
the board-left side all connections used.
__________________

__________________
htbradley is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 08-11-2008, 01:48 AM   #2
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 40
I own a 2007 Allure 470 and I have a problem that I am looking for help on.

I just got my coach back from Cummins Power Systems. They did two
things, which may have caused the problem, all I know is that it
worked when I dropped it off it worked and now it doesn't.
They (Cummins Power Systems) did their Champagne 0713-Engine
Protection Sensor Update-ISLCM850 and the Onan side replaced a
Generator shaft and bearings which required the removal from the
coach - Generator would shake and rattle off the test bench.

Now I live 3 hours from the nearest CC Repair shop and the Cummins
Power Systems shop that did the work-I think they would direct me
back to CC anyway so I'm trying to fix this on my own.

When I hook up the Tow Cable to my Jeep Liberty (Toad) none of the
lights work (worked prior). Since nothing works (Turn Signals/brake
lights/tail lights) I figured something was not connected on the tow
cable fuse panel, but all i could find is on Page House 3.19 of the
Owner's guide. I could not find the Electrical Systems Schematics
for this. Looking at Figure 3.15 on Page House 3.19 of the Owner's
guide my board has NO connections maded to the right side (TB2???) of
the board-left side all connections used.
__________________

__________________
htbradley is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2008, 02:11 AM   #3
Community Moderator
 
RV Wizard's Avatar


 
Country Coach Owners Club
Appalachian Campers
Gulf Streamers Club
Join Date: Mar 2000
Location: Chattanooga, Tn.
Posts: 12,062
These circuit will be on the chassis side of the coach. Check the fuses for the towing receptacle. You will have fuses for the coach and a second set for the toad. Let us know what you find.
__________________
Mike, RVIA & RVSA Certified Master RV Technician
Amy, Dr. Assistant - Roxie & Mei Ling, four legs each
2000 Gulf Stream Scenic Cruiser 450 hp & 1330# torque
06 Saturn Vue, 06 Chevy Z71 4x4 & 2014 Corvette Z51 M7
RV Wizard is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2008, 02:11 PM   #4
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 40
Well, problem is solved, sort of, Toad (Jeep Liberity) has three lights in the rear. Found a connector stuffed in behind the engine and frame. The connecters fit the right side of the "Tow Board" hooked up and now I have the the lights working, but only the one of the three. It dosen't work like it did or how the Jeep works stand alone but I have turn/stop/hazard and lights.

oh well
__________________
htbradley is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
toad lights don't work bandmbrown Toads and Motorhome Related Towing 5 12-14-2008 01:35 PM
Running lights on toad bjbkkb Toads and Motorhome Related Towing 3 08-08-2008 05:46 AM
Toad lights not working BigRedLancer Toads and Motorhome Related Towing 8 07-17-2008 05:05 AM
Lights for the Toad Higgins Toads and Motorhome Related Towing 6 05-03-2008 02:52 AM
Lights for '99 Susuki Toad DancinCampers Toads and Motorhome Related Towing 4 03-04-2005 07:23 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 07:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.