RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > THE OWNER'S CORNER FORUMS > Monaco Owner's Forum
Click Here to Login

Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-06-2015, 08:22 PM   #1
Senior Member
 
grthigpen's Avatar
 
Holiday Rambler Owners Club
Join Date: Jun 2015
Location: Florence, AL
Posts: 171
2003 Endeavor sticky slide

Hi, on my bedroom slide, seems it strains and has trouble staying aligned as it slides in (like its hanging on something then gets past it). Noticed it has only one motor in the middle, is this a normal issue with the early '00 models? thx
__________________

grthigpen is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 08-09-2015, 10:01 AM   #2
Senior Member
 
jacwjames's Avatar
 
Monaco Owners Club
Join Date: Jun 2014
Posts: 5,427
I've read several other posts on this issue. Both my front and back slide only have one motor.

Sometimes what is found is that the attaching screws have failed or loosened letting the slide mechanism get out of alignment and the whole slide binding.

It might pay to inspect the whole system and make sure all the connections and fasteners are tight.
__________________

__________________
Jim J
2002 Monaco Windsor 38 PKD
2005 Jeep Grand Cherokee w/5.7 Hemi
jacwjames is online now   Reply With Quote
Old 08-10-2015, 04:04 PM   #3
Senior Member
 
HR2004's Avatar
 
Join Date: May 2014
Posts: 516
I would remove the screws and plywood under the bed and inspect it. you can watch it work while the plywood is removed.. You may see why it is binding.. Some of the mounting bolts for the drive may have loosened..
__________________
2004 Holiday Rambler DST
Jefferson City, Missouri
Navy vet 67/71 Tonkin Gulf Yacht Club
HR2004 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
slide



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Slide Issues malsbeaver Class A Motorhome Discussions 6 12-22-2014 06:56 PM
Slide Adjustment, 2000 Holiday Rambler 38WDS Fred Cooper Monaco Owner's Forum 2 12-06-2014 06:52 PM
Slide out of Alignment Glen and Sal National RV Owner's Forum 10 03-03-2014 06:55 PM
Slide problems with Slide Show emcee MH-General Discussions & Problems 6 02-05-2014 05:35 PM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 08:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.