RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > THE OWNER'S CORNER FORUMS > Thor Industries Owner's Forum
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-30-2011, 02:40 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 3
Help, radio not working

I have a thor fourwind huricane 36 b and my raido is not working. I have checked all coach fusses minus taking apart the dash. Does anyone know if there is an inline fuse? My coach is a 2006. Thanks for the help.
__________________

Mac 52 is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 11-02-2011, 08:32 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 997
There could be an inline fuse, especially if the radio is not original equipment.
Almost all aftermarket radios come with a wiring kit with an inline fuse in the red power wire. One other thing...my dash radio works off house battery power. Is your house battery switch turned on?
__________________

__________________
2004 Tiffin Allegro 27.5 ft. P32 18,000 lb GVW. 8.1 liter. Workhorse chassis built May 2002. 23,500 miles. 2012 Jeep Liberty Toad. RVi2 brake unit.
Full.Monte is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2011, 10:26 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 3
Yes I checked the inline fuse it is good. My house battery switch is on also. Still no radio. I have not checked poer to the inline fuse yet, that is my next step. Thanks for the reply Full.Monte.
Mac 52 is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2011, 10:29 AM   #4
Senior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 997
Is your antenna connected?
__________________
2004 Tiffin Allegro 27.5 ft. P32 18,000 lb GVW. 8.1 liter. Workhorse chassis built May 2002. 23,500 miles. 2012 Jeep Liberty Toad. RVi2 brake unit.
Full.Monte is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2011, 01:53 PM   #5
Senior Member
 
wa8yxm's Avatar
 
Damon Owners Club
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Mar 2009
Posts: 24,023
Well my problems were in the power supply to the radio, I gather that is not your case.

So long as the power is good the news is not that bad.. Most modern automotive radios have one thing in common.. A french standard called DIN... There are basically 2 or 3 or 4 sizes, DIN, Double DIN (Twice as high) Tripple and quad (You can figure it out) The last is used only for Radio/GPS/INFO type systems

There is a tool, should be in your owner's manual bag, I can't find mine, which you slip down either side of the radio (you may have 2) and you can pull it right out.

Slide a new one in the same hole.

Best selection of replacements.. Google: Crutchfield

(NOTE: I said Selection, Know nothing about service as I've never shopped there, Have not compared prices either)
__________________
Home is where I park it!
wa8yxm is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2011, 05:24 PM   #6
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 3
Radio

Thanks for the info.
__________________

Mac 52 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
radio



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Radio, wipers and blower motor not working jhoyda Fleetwood Owner's Forum 10 07-18-2011 03:23 PM
Installing satellite radio Poppasmurf77 National RV Owner's Forum 4 07-06-2011 06:33 PM
No Sound From Radio or Surround Sound DavidC1225 Winnebago Industries Owner's Forum 15 01-19-2011 10:06 AM
Internet radio danes-on-tour Technology: Internet, TV, Satellite, Cell Phones, etc. 8 09-06-2010 12:56 PM
HELP ... Radio Problem skigramp Winnebago Industries Owner's Forum 6 02-07-2007 02:15 PM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 03:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.