RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > THE CHASSIS CLUB FORUMS > Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-19-2007, 07:03 PM   #1
Junior Member
 
RobbieR's Avatar
 
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Mar 2007
Posts: 12
Does anyone else have problems with Atwood LeveLegs? When I try to put the levelegs down sometimes the Park/Neutral light on the control panel will not come on. I talked to an Atwood rep at the Stone Mountain, GA Allegro rally and he was supposed to send me a wiring diagram of the system but I never got it. Sometimes they work and sometimes they don't. Any suggestions?

'06 Allegro Open Road
'01 Toyota Highland Toad
Ultrapower upgrade
DIY CAI
DIY plug wire cooler
__________________

__________________
Robbie Robbins
RobbieR is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 04-19-2007, 07:03 PM   #2
Junior Member
 
RobbieR's Avatar
 
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Mar 2007
Posts: 12
Does anyone else have problems with Atwood LeveLegs? When I try to put the levelegs down sometimes the Park/Neutral light on the control panel will not come on. I talked to an Atwood rep at the Stone Mountain, GA Allegro rally and he was supposed to send me a wiring diagram of the system but I never got it. Sometimes they work and sometimes they don't. Any suggestions?

'06 Allegro Open Road
'01 Toyota Highland Toad
Ultrapower upgrade
DIY CAI
DIY plug wire cooler
__________________

__________________
Robbie Robbins
RobbieR is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2007, 08:53 AM   #3
Member
 
davebuck's Avatar
 
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Feb 2005
Location: hernando ms. usa
Posts: 96
Somtimes mine will not activate unless I step harder on the emergency brake pedal or release it and reset it. Guess it doesn't always make contact which allows the system to operate.
__________________
Dave @ Adella
2006 Allegro 35TSA
Hernando, Ms One old dog
davebuck is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Atwood Levelegs Electric Jack System Failed - UPDATE GerryB54 Fleetwood Owner's Forum 18 06-25-2009 09:26 AM
Atwood Levelegs rbuddy Newmar Owner's Forum 2 09-27-2008 06:07 PM
Atwood Windows Woody Winnebago Industries Owner's Forum 24 11-04-2007 05:58 AM
Atwood furnace H. Dossett RV Systems & Appliances 4 03-31-2007 11:29 AM
Atwood GE 16 TE 349 RV Systems & Appliances 4 03-02-2006 07:06 AM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 05:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
×