RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > THE CHASSIS CLUB FORUMS > Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-02-2008, 04:12 PM   #1
Senior Member
 
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Jul 2006
Posts: 299
I own a 2004 Newmar Scottsdale with W22 chassis.

About a year ago, the back lights on the instrument gauges went out when turning on the main night driving lights. The dealer replaced the dimmer switch. Right after I went on a trip, the back lights went out again. I found a blown fuse on the internal fuse block which was a 10A ILLUM. According to WH manual this is for Instrument Panal Cluster, Audio Alarm Body Builder Feed. A couple of weeks ago, the same problem occurred. I replaced the fuse. Then again yesterday, blown fuse again. I replaced the fuse, wiggled and checked wires wires around the fuse block, instrument cluster and dimmer switch. I left the lights on the cluster on with engine running for about 15 minutes and no blown fuse. It seems to be OK for now. Anyone else have this problem?
Anything I could check? Could have a bad instrument cluster? Also, I am not sure which audio alarm this fuse protects. Thanks ..........
__________________

__________________
2015 Flagstaff Super V Trailer
Model 26VFKS
Towing with F150 Crew cab 5.0L
TXredfish is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 11-02-2008, 04:12 PM   #2
Senior Member
 
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Jul 2006
Posts: 299
I own a 2004 Newmar Scottsdale with W22 chassis.

About a year ago, the back lights on the instrument gauges went out when turning on the main night driving lights. The dealer replaced the dimmer switch. Right after I went on a trip, the back lights went out again. I found a blown fuse on the internal fuse block which was a 10A ILLUM. According to WH manual this is for Instrument Panal Cluster, Audio Alarm Body Builder Feed. A couple of weeks ago, the same problem occurred. I replaced the fuse. Then again yesterday, blown fuse again. I replaced the fuse, wiggled and checked wires wires around the fuse block, instrument cluster and dimmer switch. I left the lights on the cluster on with engine running for about 15 minutes and no blown fuse. It seems to be OK for now. Anyone else have this problem?
Anything I could check? Could have a bad instrument cluster? Also, I am not sure which audio alarm this fuse protects. Thanks ..........
__________________
2015 Flagstaff Super V Trailer
Model 26VFKS
Towing with F150 Crew cab 5.0L
TXredfish is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Instrument Cluster TAN Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum 7 01-30-2009 05:10 AM
Instrument Cluster??? Rocket Heart Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum 8 10-22-2008 01:21 PM
Instrument Cluster ?? Rocket Heart Winnebago Industries Owner's Forum 3 10-19-2008 05:14 PM
Instrument cluster Jimammo MH-General Discussions & Problems 3 07-09-2008 01:53 PM
Instrument Cluster obbm Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum 7 11-16-2007 07:20 AM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 02:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
×