RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > THE CHASSIS CLUB FORUMS > Ford Motorhome Chassis Forum
Click Here to Login

Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-26-2015, 04:06 AM   #1
Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Alabama
Posts: 51
Speedometer

Problem with F53 chassis. No speedo abs and check engine lights on. No speedo on odb port. Already changed vss sensor. No help. Any suggestions would be appreciated. Steve
__________________

Alrv is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 01-26-2015, 07:43 AM   #2
Senior Member
 
Ford Super Duty Owner
Join Date: Dec 2009
Location: Mcdonough, Ga.
Posts: 4,913
Is the sensor you changed the one in the rear axle?
__________________

__________________
1998 Pace Arrow 35 ft. F53 Ford V10 2012 Honda Civic toad
32 years mechanic at Delta Air Lines 15 year motorhome service manager. 3 popups....2 travel trailers....5 motorhomes....loved them all.
ga traveler is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2015, 09:02 AM   #3
Senior Member
 
tderonne's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Motor City, Mich
Posts: 2,667
What year? What codes?
__________________
Tim.

tderonne is online now   Reply With Quote
Old 01-26-2015, 11:05 AM   #4
Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Alabama
Posts: 51
Quote:
Originally Posted by ga traveler View Post
Is the sensor you changed the one in the rear axle?
Yes sensor in rear axle.
Alrv is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2015, 11:08 AM   #5
Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Alabama
Posts: 51
Quote:
Originally Posted by tderonne View Post
What year? What codes?
1999 not sure what codes. My mechanic hooked snap on scanner to odb no speed reading when we drove it.
Alrv is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
speedometer



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Speedometer quit! Itasca meridian 40u Retiredx2 Winnebago Industries Owner's Forum 10 11-14-2014 06:56 AM
Forest River Georgetown speedometer oc4521 Class A Motorhome Discussions 4 11-03-2014 04:41 PM
New Speedometer Needed - How Do I Correct Mileage? MarkinOR Monaco Owner's Forum 10 07-02-2014 10:20 AM
Odometer & speedometer error 1ciderdog MH-General Discussions & Problems 26 02-07-2014 06:38 PM
Speedometer reads low NobodyJr Class A Motorhome Discussions 9 01-28-2014 10:06 PM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 08:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.