Go Back   iRV2 Forums > iRV2.com COMMUNITY FORUMS > Vendor Spotlight (Deals, Announcements & More)
Click Here to Login

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-14-2014, 08:54 PM   #869
Senior Member
 
Dunner's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Phx, Arid~zona
Posts: 11,106
I've had that happen once. I just turned it off and on and all was well. Never did it again.
__________________

__________________
2004 32' National Sea Breeze 1311 Class A on a F-53 Chassis, CHF, TST TPMS, 5Star Tune.
If Dunner (RVM23) can't fix it, it ain't broke!
Cheap Handling Fix Poll. Click Here to vote?
Dunner is offline  
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 04-14-2014, 09:04 PM   #870
Senior Member
 
Larry Barnhart's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Washington
Posts: 248
I wasn't so lucky after I turned it off several times and it kept beeping.

chevman
__________________

__________________
Larry Barnhart is offline  
Old 04-15-2014, 06:59 AM   #871
Senior Member
 
volvik's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Vancouver Island, BC
Posts: 330
Monitor Corrupt

So I was packing up to leave the site on Sunday and turned on the TPMS monitor. Instead of seeing the usual outline of a coach with the wheels etc only the cab portion was visible and then just a few bits and pieces of lines and partial letters.

Thinking that perhaps the monitor battery was too low I left it on charge overnight however in the morning the display was unchanged.

I phoned TST and spoke with M. Benson who, after hearing the description of the problem, thought it may be a crystal in the display. When I told him I had a pic of the unit he asked me to email it off to him and he would call back. Within minutes he called back and ask what address I would like a new shipped to.

Huh? Where does TST get off offering this kind of customer service this is just plain teasing in an age where good customer service is rare.

Seriously though, last fall when I was trying to decide which system to purchase the one thing I kept reading of with TST was the customer service and ultimately that was the trigger for me. There will always be some hiccups with products that life, but it's how they're dealt with that makes the difference.

Thanks TST!
__________________
2007 Fleetwood Southwind
volvik is offline  
Old 04-15-2014, 08:50 AM   #872
Registered User
 
Monaco Owners Club
Join Date: Apr 2012
Posts: 275
Quote:
Originally Posted by Rog1965char View Post
Dan, I have recently purchased the 507 flow thru system with 10 sensors. The 6 on mtr home seems to be working as programmed (still in driveway) my problem are the ones on the toad (mkx Lincoln). When installed, all but one registered psi, however after aprox 30 minutes , tires were down to under 20 psi from 35 psi. I am using factory valve stems (rubber). If that is the problem , where do I find steel stems? Car has internal sensors as well. Any help on this would be appreciated. Thanks, Roger


Sir,

Please call me regarding your toad sensors. I am here until midnight today at 770-889-9102
Thanks,
Mike Benson TST
__________________
TST System is offline  
Old 04-15-2014, 08:54 AM   #873
Registered User
 
Monaco Owners Club
Join Date: Apr 2012
Posts: 275
Quote:
Originally Posted by Larry Barnhart View Post
I wasn't so lucky after I turned it off several times and it kept beeping.

chevman


Sir please call me today regarding your alarm. I am here until midnight at 770-889-9102
Thanks,
Mike Benson
__________________
TST System is offline  
Old 04-15-2014, 10:51 AM   #874
Registered User
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 150
Quote:
Originally Posted by Rog1965char View Post
Dan, I have recently purchased the 507 flow thru system with 10 sensors. The 6 on mtr home seems to be working as programmed (still in driveway) my problem are the ones on the toad (mkx Lincoln). When installed, all but one registered psi, however after aprox 30 minutes , tires were down to under 20 psi from 35 psi. I am using factory valve stems (rubber). If that is the problem , where do I find steel stems? Car has internal sensors as well. Any help on this would be appreciated. Thanks, Roger
Good morning Sir,

I apologize for the issue, however, I am convinced that there is a logical explanation for the issue.

Will you please email me a photo of your valve stems at dcovington@tsttruck.com

That is a good starting point, and we will resolve this issue for you.

You may also call me at 770 889 9102.

Thank you and travel in safety!

Dan Covington
TST
__________________
TST Systems is offline  
Old 05-01-2014, 04:30 PM   #875
Senior Member
 
volvik's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Vancouver Island, BC
Posts: 330
+1 TST Customer Service

You may recall I had a hiccup with a monitor on my 507 Flow Thru System. It only took one call to TST and it was resolved....and not with a "Return the item and we will evaluate the problem and replace if necessary" but instead...an instant "the replacement is in the mail!"

I did have one further hiccup in that one of my sensors was reporting an unusually high temp for one tire (134 F). Now the coach had been parked for a couple of weeks so that was a blip for sure. I moved the sensor to another tire and the high temp anomaly followed that sensor so I gave Mike a buzz. The conversation last but a few minutes with the assurance a new sensor was on its way and the invitation to call as soon as it arrives for a quick walk thru on the coding if need be.

Need I say more? The product works.....and if it doesn't...it will soon enough..

Thanks Team TST!
__________________
2007 Fleetwood Southwind
volvik is offline  
Old 05-01-2014, 06:00 PM   #876
Senior Member
 
Larry Barnhart's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Washington
Posts: 248
Quote:
Originally Posted by mbenson1234 View Post
Sir please call me today regarding your alarm. I am here until midnight at 770-889-9102
Thanks,
Mike Benson
I will get back to you Mike sometime this summer. chevman
__________________
Larry Barnhart is offline  
Old 05-01-2014, 06:55 PM   #877
cwf
Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Edge of Hill Country
Posts: 89
Agreed, Dan comes off as "the real deal" for customer support. I still think Dan has his priorities well set.

Initially Dan thought the system should work as it is intended for much longer rigs. This did not hold out for us as follows..

Received our TM-507SE, with 6 sensors about two weeks ago. I coded then installed. Instantly I got messages that tires were out of spec, although I used a dial gauge to set initial pressure.

I bought a digital and dial, new gauges. After recheck of pressures, all were in 1psi variance.

These are installed on our 34' 1999 Airstream Excella. Initially I was getting readings from all sensors when I was over 100 feet away from the TT and standing inside my brick home... GREAT!

I got in the road and after an hour I started "losing" sensors. Several stops to verify they were in place, but once the sensor dropped out it would not come back online unless I stopped and rebooted the terminal.

I now am a bit lighter in pocket book and have another device to install..a repeater.

We have another 400 mile trip in a week and hope this resolves.

From these dealings with Dan and team, I am so very pleased that I purchased my TPMS system from them!!!! Great and Personal service.. Never asked me "What did you do WRONG?"

As I once fancied myself a relatively competent engineer/technician, I understand why the system did not work flawlessly.. I am confident the repeater will resolve the problem of "so much aluminum"..hahaha
__________________
cwf is offline  
Old 05-02-2014, 10:03 AM   #878
Senior Member
 
caninecop's Avatar
 
Tiffin Owners Club
Freightliner Owners Club
Join Date: Dec 2009
Posts: 251
I will join the choir in praising TST support, I had two flow through sensors that would not show up on the monitor when on the tires. Take the sensors off, go into my garage about a 100 feet away from the RV and they would show up with the code on the sensors. Called TST they checked to see that the warranty was still good, then told me two replacements were on the way and just return the old one. If the new ones work I will be a happy RV’er.
__________________
caninecop is online now  
Old 05-14-2014, 10:08 AM   #879
Junior Member
 
Holiday Rambler Owners Club
Join Date: May 2014
Location: Dyersburg, Tennessee
Posts: 8
Has anyone had any experience installing this system on a Ford F350 duallie. I have tire rims with semi circular openings and the metal valve stem sticks up into the opening not pointing out to the outside of the tire. I don't know if the flow through will fit or even if the end cap will work on them. I would hate to order the system and find it won't fit. Any advice would be appreciated.
__________________
DyerGrampy is offline  
Old 05-14-2014, 10:47 AM   #880
iRV2 Marketing
 
DriVer's Avatar
 
Winnebago Owners Club
Workhorse Chassis Owner
Coastal Campers
Carolina Campers
Join Date: Jan 2000
Location: Conway, SC
Posts: 23,304
Blog Entries: 70
TST TPMS Systems

Quote:
Originally Posted by DyerGrampy View Post
Has anyone had any experience installing this system on a Ford F350 duallie.
You can call Mike Benson at TST and he'll walk you through the product application for your DRW F350. In my opinion, this would be a common install as TST supports hundreds of these applications


Sent from my iP5S using iRV2 - RV Forum
__________________
03 Adventurer 38G, Workhorse W22
F&R Track Bars, Safety+ , Ultrapower, Taylor Extremes, SGII
TST 507, Blue Ox, SMI, Koni FSD, CrossFire
RV/MH Hall of Fame - Lifetime Member
DriVer is offline  
Old 05-14-2014, 12:27 PM   #881
Junior Member
 
Holiday Rambler Owners Club
Join Date: May 2014
Location: Dyersburg, Tennessee
Posts: 8
Thanks

Quote:
Originally Posted by DriVer View Post
You can call Mike Benson at TST and he'll walk you through the product application for your DRW F350. In my opinion, this would be a common install as TST supports hundreds of these applications


Sent from my iP5S using iRV2 - RV Forum
Thanks. I did call him and he will set me up and send what I need. Once again excellent responses from everyone involved. Looking forward to getting my new TPMS.
__________________
DyerGrampy is offline  
Old 08-11-2014, 10:02 AM   #882
Senior Member
 
tomwalt's Avatar
 
Tiffin Owners Club
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Dec 2010
Location: Northern Virginia
Posts: 1,318
WOW - Customer service completed before I even asked.
I have two 3+ year old 507 systems (for the RV and an old car) that have been rock solid.
I recently ordered an additional 4 sensor 507 system to cover my tow dolly and toad. Upon ordering I explained what I was doing (adding on to an older system) to verify compatibility.
Two days later I received two 4 sensor packages. Thinking it was a double shipment, I emailed them, but upon installing the new system I discovered that neither of my old monitors would read the new sensors.
TST had just gone ahead and updated my system so all of my RV/Dolly/TOAD sensors are compatible, and I didn't even have to ask. They even included extra o rings/washers.
My old system will go back on the old car and all's well.
__________________

__________________
Tom and Amy from Northern Virginia.
2000 Allegro 454/Workhorse P32/TST/Crossfire
Life is a DIY project - enjoy it.
tomwalt is online now  
Closed Thread



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Amigos. Coming To A Campground Near You! Lug_Nut Newmar Owner's Forum 2104 Today 07:54 AM
TPMS General Questions AFChap MH-General Discussions & Problems 13 03-10-2011 12:49 PM
TST Comes Through Again Theberrys National RV Owner's Forum 2 12-23-2009 06:27 AM
My TST TPMS Paid for it's self today! Theberrys National RV Owner's Forum 2 12-17-2009 09:14 PM
TST TPMS Question Dalsn1 MH-General Discussions & Problems 11 08-18-2009 06:56 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 09:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.