Go Back   iRV2 Forums > MOTORHOME FORUMS > Class A Motorhome Discussions
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-23-2015, 07:57 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 2
12 volt problem in 2014 Phaeton QBH

The lights in the rear Ba'ath, the light on the cover over the shower, the fan keeping the equipment cool and the IR convert or are all on the same DC beaker panel. All do not work. Checked the breaker, it's ok. No voltage to any of the problem items. Do not know where the ground is, nor where all three split off from. Any suggestions on what to check.
__________________

__________________
papajim is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 03-24-2015, 08:24 AM   #2
Senior Member
 
Shadowcatche's Avatar
 
iRV2 No Limits Club
Join Date: Nov 2010
Posts: 1,219
Check the DC fuses as thy are likely 12V. Check at the fixture to see if you have power, a VOM is your friend and you can see if you are getting the positive (assuming that you get nothing) by attaching a wire to a ground else where (12V) you can see if it is a pos problem or ground, and you can check using a positive wire from elsewhere to see if that is the problem.
__________________

__________________
Shadowcatche is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2015, 09:04 AM   #3
Senior Member
 
Tiffin Owners Club
Winnebago Owners Club
Join Date: Feb 2012
Location: Las Cruces, NM
Posts: 2,285
Most likely it is a connector that has come disconnected. Carefully check under the bed for a white connector that has become separated.

A better source for all things Tiffin is tiffinrvnetwork.com. You are more likely to get the answer you are looking for from fellow Tiffin owners.
__________________
Roger & Mary
2017 Winnebago Navion 24V
2014 Tiffin Phaeton 36GH (Sold)
luvlabs is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
12 volt



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Have brand new 2014 Phaeton with a Magnum inverter. PCS control shows "wiring error" debnjack Tiffin Motorhomes Owners Forum 6 12-07-2014 09:41 AM
2014 Ram 1500 12 volt outlet & fuse Ron and Marsha Class A Motorhome Discussions 6 11-19-2014 12:40 AM
Phaeton electrical problem. Stevetoo Tiffin Motorhomes Owners Forum 13 07-20-2014 10:48 AM
2014 Tiffin Phaeton 40QBH crockett Tiffin Motorhomes Owners Forum 6 01-14-2014 01:21 PM
2014 Phaeton 40QBH Coffee Guy Tiffin Motorhomes Owners Forum 18 11-04-2013 01:55 AM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 02:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.