Go Back   iRV2 Forums > MOTORHOME FORUMS > Class A Motorhome Discussions
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-02-2015, 09:55 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 5
2001 HR Endeavor

We just returned from Florida where all system worked fine. today I tried to turn on the water pump but the whole panel remained dark. I replaced all the fuses but that didn't help. Please help if you can. all other electrical system are fine. thanks
__________________

__________________
jrsines is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 05-02-2015, 09:57 PM   #2
Senior Member


 
Monaco Owners Club
Join Date: May 2014
Location: Satsop WA
Posts: 1,212
Did you try the pump switch in the wet bay?
__________________

__________________
2007 Alpine Limited SE
TMan59 is online now   Reply With Quote
Old 05-02-2015, 09:59 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 5
2001 hr

I don't know what that is.
__________________
jrsines is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2015, 10:16 PM   #4
Senior Member
 
Monaco Owners Club
Join Date: Dec 2010
Location: Kamloops, BC. Canada
Posts: 847
Some coaches have more than one switch location.
Mine has one in the kitchen, one in the bathroom, and one in the "wet bay".
That is the area that has your outside shower, fresh water hookup, etc.

Sometimes you will have a light burn out on one switch so try the other.
__________________
luckyd is online now   Reply With Quote
Old 05-02-2015, 10:25 PM   #5
Senior Member


 
Monaco Owners Club
Join Date: May 2014
Location: Satsop WA
Posts: 1,212
There is usually a switch in the bay (wet bay), where the fresh water connects.,
__________________
TMan59 is online now   Reply With Quote
Old 05-03-2015, 08:22 AM   #6
Senior Member
 
Lued's Avatar
 
Monaco Owners Club
Join Date: Aug 2008
Posts: 483
Is your 12V turned off in the Battery bay??
__________________
2001 Monaco Diplomat 8.3 40ft, 1999 Jeep Cherokee
IA summers, Parker Dam CA winters.
Lued is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2015, 09:30 AM   #7
Junior Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 5
2001 hr

thanks everyone! I will check out the things you suggested.
__________________
jrsines is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2015, 09:50 AM   #8
Senior Member
 
jacwjames's Avatar
 
Monaco Owners Club
Join Date: Jun 2014
Posts: 4,597
On some units there is also an inline fuse next to the water pump. There is also a fuse in the house 12 volt distribution panel.

If you have multiple switches, anyone of them will activate the pump and light up when it is on.
__________________
Jim J
2002 Monaco Windsor 38 PKD
2005 Jeep Grand Cherokee w/5.7 Hemi
jacwjames is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2015, 10:02 AM   #9
Senior Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: Snowbird - Waterford Mi and Citrus Springs Fl.
Posts: 3,609
Looking at the OP - "whole panel remained dark". Are we talking about just the pump, or are there other things not working as well?
__________________
1997 37' HR Endeavor, 275hp Cat, Freightliner
03 CR-V Blue Ox, Ready Brake
ahicks is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2015, 07:45 AM   #10
Junior Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 5
2001 hr

yes the whole panel is dark, the water heater will not work as well as the water pump and levels lights,
__________________
jrsines is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2015, 07:47 AM   #11
Junior Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 5
I did not see an inline fuse but I will double check, Thanks
__________________

__________________
jrsines is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2001 Endeavor radiator removal mark1966 Monaco Owner's Forum 32 05-21-2015 04:28 AM
2001 Endeavor chassis type/shock replacement PRR Monaco Owner's Forum 8 09-12-2014 03:22 PM
2005 Holiday Rambler Endeavor 40PDQ - Comments Milehghcty Monaco Owner's Forum 14 08-29-2014 03:09 PM
How to pull codes 2001 Dynasty ISL bimmerpower Monaco Owner's Forum 3 03-21-2014 05:23 PM
Looking at 36ft Endeavor... any comments? JohnCamelot Monaco Owner's Forum 3 06-23-2013 11:42 AM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 11:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.