Go Back   iRV2 Forums > MOTORHOME FORUMS > Class A Motorhome Discussions
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-24-2011, 10:08 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 2
Auto Park pump keeps running

Need some help! I have a 1997 southwind made by Fleetwood with a Chevy chasis. The problem is on the Auto Park system the pump keeps running and sometimes it it hard to shift it into drive? I am starting to think it is just a adjustment proplem but not sure were to make that adjustment any help would be greatly appreciated! Thanks Ron
__________________

__________________
Ronster1 is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 08-24-2011, 10:25 PM   #2
Senior Member
 
4Knights's Avatar
 
Oklahoma Boomers Club
Fleetwood Owners Club
Join Date: Jan 2011
Posts: 1,796
You need to send an email to Roger Oldusedbear11@charter.net. He knows what you need to fix your APB issues
__________________

__________________
Ron & Wendy-Kansas
94 Pace Arrow 34 ft
25 yr Army retired 2006
4Knights is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2011, 12:49 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 2
Thank you for your lead on info of someone mite be able to help me!

Quote:
Originally Posted by 4Knights View Post
You need to send an email to Roger Oldusedbear11@charter.net. He knows what you need to fix your APB issues
Thank You For the lead! Ron
__________________
Ronster1 is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Auto Park Brake Sytem, warning Free Bird Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum 28 05-23-2011 07:10 AM
Auto park brake SKILBER Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum 12 07-02-2009 12:34 PM
Auto Park Indicator Lamp WallyB Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum 1 09-17-2007 06:10 AM
Not to beat the auto park dead horse, but... Live 2 Camp Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum 7 03-18-2006 05:24 AM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 05:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.