Go Back   iRV2 Forums > MOTORHOME FORUMS > Class A Motorhome Discussions
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-24-2015, 12:11 PM   #1
Winnebago Owners Club
Join Date: Sep 2010
Posts: 32
City water problem

We are experiencing water flow problem from our city water hookup. Water flows fine from on coach fresh water tank but hardly at all from city water. Has anyone had a like problem? We are not leaking water anywhere that I have found in or out of the coach.

Thanks in advance for any info.

2005 Winnebago Journey 39F
2015 Equinox AWD

boltdave is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 05-24-2015, 12:21 PM   #2
Senior Member
Join Date: Apr 2014
Location: On the Road
Posts: 832
I don't have a coach like yours but it may be possible that even though the handle is moving from tank fill to city connection the valve is not. Move it back and forth a few times and try to see (or feel) if the valve is in fact moving.

2005 Country Coach Inspire, C9 CAT

2012 Nu Wa 363RSBDA
2016 Ford F-350 Dually 6.7
Duoglide1 is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2015, 12:38 PM   #3
Senior Member
Join Date: Jan 2013
Posts: 291
Inline water filter stopped up?
2014 Berkshire 390RB
dan-nickie is online now   Reply With Quote
Old 05-24-2015, 12:41 PM   #4
Senior Member/RVM #90
MSHappyCampers's Avatar

Monaco Owners Club
Join Date: Nov 2002
Location: Columbus, MS
Posts: 19,307
Some coaches have a built-in pressure regulator. It may be malfunctioning!
Joe & Annette

2002 Monaco Windsor 40PBT, 2013 Honda CRV AWD
MSHappyCampers is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2015, 01:06 PM   #5
Senior Member
johnhicks's Avatar
Join Date: Jan 2011
Location: Wandering below the Gnat Line
Posts: 347
Check valve at water connection stuck.
CG reviews & more - www.fugawetribe.com
johnhicks is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2015, 06:14 PM   #6
Senior Member
Fleetwood Owners Club
Join Date: Jul 2003
Location: NY
Posts: 511
Might be a little crud in your inlet screen
08 Diesel Bounder 38V
phranc is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2015, 08:47 PM   #7
Senior Member
TonyDi's Avatar

Join Date: Feb 2011
Location: Point Pleasant Beach, NJ
Posts: 6,238
Check the pressure at the spigot first. If it is good then you either have a dirty screen or your inline filter is plugged. Inspect the screen if it is clear, then remove the filter element and try the water again. See if there is a difference.
Tony & Ruth........... FMCA#F416727
Newmar Dutch Star 4320, Spartan MM Chassis, Cat C9, Jeep Grand Cherokee,with Hemi, hooked up with a Blue Ox Aventa LX, and Brake Buddy.
TonyDi is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2015, 09:41 AM   #8
Winnebago Owners Club
Join Date: Sep 2010
Posts: 32
I found the problem. It was a dirty inlet screen. Thanks for the help.

boltdave is offline   Reply With Quote


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Water and heat problem gizmo123316 Entegra Owner's Forum 25 05-22-2015 03:38 PM
1998 Discovery 36T Water Problem Greg2 Fleetwood Products Owner's Forum 8 04-21-2015 05:56 AM
Water Pump with City water question robertj1979 Class A Motorhome Discussions 16 12-30-2014 10:21 AM
Hot water problem Texbeachbum RV Systems & Appliances 7 10-09-2014 06:42 PM
City Water not working KayChuck Newmar Owner's Forum 4 06-25-2014 08:54 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 07:00 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.