Go Back   iRV2 Forums > MOTORHOME FORUMS > Class A Motorhome Discussions
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-11-2013, 09:00 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 2
Cruise control

Cruise will not set. Worked fine then stopped
__________________

__________________
aljones is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 01-11-2013, 09:14 PM   #2
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 12
It could be as simple as a blown fuse. That would be the first thing I would check. If that doesn't work,it could be something more serious. Good luck.
__________________

__________________
coachdog is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2013, 09:16 PM   #3
Senior Member
 
Kazoo Tom's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Kalamazoo, Michigan
Posts: 1,182
Quote:
Originally Posted by aljones View Post
Cruise will not set. Worked fine then stopped
It might be more helpful for others reading this to offer assistance if you would post more information about your engine, motor home year and make.
__________________
Tom and Barb
'07 Winnebago Voyage 35L
Workhorse W22 chassis FMCA 219315
Kazoo Tom is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2013, 09:24 PM   #4
Senior Member
 
F239141's Avatar
 
Thor Owners Club
Fleetwood Owners Club
Ford Super Duty Owner
Join Date: Dec 2012
Location: Squaw Valley, CA / Fairhope, AL
Posts: 368
Quote:
Originally Posted by Kazoo Tom View Post
It might be more helpful for others reading this to offer assistance if you would post more information about your engine, motor home year and make.

Yes please


A bad brake light switch will cause this on some chassis, but thats normaly also associated with not being able to shift from P to any gear ...... For future reference if anyone has this issue, cut the engine off, parking brake on put key in the ACC or unlock position, shift into neutral, then start the engine, then put in chosen gear, and remove parking brake .... But remember you have no brake lights
__________________
Good Sam Lifetime Member 269454
F239141 is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 12:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.