Go Back   iRV2 Forums > MOTORHOME FORUMS > Class A Motorhome Discussions
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-20-2013, 09:51 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 2
heavyduty3

I have a 1998 Southwind that continually sounds the alarm that the levelers are still down...which is contrary to the physical evidence. The reservior is full. I did notice a few times that the right rear leveler had oil around the base. I have to drive at least 5 miles before the alarm shuts off. Also when I turn to the left it will shut off for a little and then will resume. After another few miles it will shut off. Any ideas for this novice would greatly be appreciated.
__________________

__________________
heavyduty3 is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 10-20-2013, 10:41 AM   #2
Senior Member
 
Clayobx's Avatar


 
Fleetwood Owners Club
Join Date: Dec 2011
Location: Willow Lakes RV & Golf Resort, FL
Posts: 3,116
First welcome to IRV2! The fluid around the jack is not normal most likely you have lost a seal. You probably have a bad sensor. I in no way shape or form can advise you any further. However, there are many talented individuals that will chime in with a wealth of experience, give it a couple if hours.
__________________

__________________
Clay & Pebble.. Miss Butter our sweet Goldie (Jan. 2005-Jan. 2015) Sissy our Border Collie
2012 Providence 42 M. Spartan Chassis, 450 ISL
Ford Edge toad, RM All Terrane, TST TPMS, SMI Air Force One, RVM95....
Clayobx is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2013, 10:52 AM   #3
Community Moderator
 
Petro's Avatar


 
Winnebago Owners Club
Freightliner Owners Club
Join Date: Dec 2003
Location: Weyauwega, WI US
Posts: 5,787
heavyduty3;

Welcome to iRV2.

You did not say who the manufacture of the jacks was. My gut feeling, Clayobx is correct with his answer. If the jacks are HWH you could call them at 800-321-3494. Good luck and report back when you solve your problem as we all learn from each other.

Don
__________________
Don & Bev Morgan Weyauwega WI, 05 Itasca Horizon 40KD, 400 HP Cummins, Delorme GPS LT 40, Toad 07 Saturn Vue AWD, Air Force One, TST 510 TPMS, Mayor of Weyauwega 2007 - 2013, Waupaca Co Board Supervisor 2010 - 2014
Petro is online now   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 10:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.