Go Back   iRV2 Forums > MOTORHOME FORUMS > Class A Motorhome Discussions
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-06-2014, 07:18 PM   #1
Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 35
Hurricane 30q speedometer issue

I must of left the switch on during storage. I went to pick up the mh and it did not start. Battery jump and started. Speedometer not working and accessory option on steering column does not work. Tried a few of the obvious fuses and no luck. Does anyone have a suggestion. Thanks in advance for your help.
__________________

__________________
JPolito is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 05-07-2014, 11:27 AM   #2
Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 48
If the speedometer is not working must be a Ford Chassis??
__________________

__________________
Brez is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2014, 03:21 PM   #3
Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 35
Thanks but I wasn't trying to determine what chassis I have.
__________________
JPolito is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2014, 07:58 AM   #4
Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 48
Well, if it's a Ford, you probably need a new cluster which has been a problem with the Ford's that's why I asked. I changed one in my 2003 Hurricane and one in my Windsport. Both were Ford Chassis. If it's a Chevy no idea what it is.
__________________
Brez is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2014, 06:27 PM   #5
Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 35
Thank you, much appreciated.
__________________
JPolito is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
hurricane



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Electric issue in hurricane 30Q JPolito Class A Motorhome Discussions 2 05-06-2014 02:04 PM
Does 2014 Hurricane have Black Tank Flush AJ132 Thor Industries Owner's Forum 3 02-10-2014 11:46 PM
Odometer & speedometer error 1ciderdog MH-General Discussions & Problems 26 02-07-2014 07:38 PM
Speedometer reads low NobodyJr Class A Motorhome Discussions 9 01-28-2014 11:06 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 09:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.