Go Back   iRV2 Forums > MOTORHOME FORUMS > Class A Motorhome Discussions
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-16-2015, 01:32 PM   #1
Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: S.E MA.
Posts: 54
Jack Antenna

I installed a Jack Antenna about a year ago. It worked fine until about 3 weeks ago. No power getting to the sur-lok . No lights are on. None of the TV's getting any signal. The power is supplied through the coax.
Anyone have any ideas as to how I can fix the problem. I checked for burned out fuses but don't see any. Any suggestions would be helpful.

Thanks
__________________

__________________
J--2013 Palazzo 33.1
2014 Ram 1500 Big Horn Quad Cab
Keegan------Miniature Aussie
gramps2578 is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 07-16-2015, 01:46 PM   #2
Member
 
ItascaRVer's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Sulphur, LA
Posts: 59
I had a bad connector under the roof penetration. If yours if like mine, you will have to remove the antenna raising and lowering device to find it on the roof under the mounting plate. Since I replaced the connectors, my Jack antenna has performed great.
__________________

__________________
This isn't Camping, its Life-Live it!
99 Itasca 37G 6.8L V10
Linda & Wayne
ItascaRVer is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2015, 03:09 PM   #3
Senior Member
 
jacwjames's Avatar
 
Monaco Owners Club
Join Date: Jun 2014
Posts: 4,597
If your coaxial cable goes through a booster, the booster may have gone bad. My booster has a switch and a small red LED light comes on when it is switched on. If you take the booster panel out of the electrical box it will have a 12 volt supply going to it, test it here to see if you are getting power.
__________________
Jim J
2002 Monaco Windsor 38 PKD
2005 Jeep Grand Cherokee w/5.7 Hemi
jacwjames is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
antenna



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Jack Antenna Power Roscott Newmar Owner's Forum 18 02-15-2015 04:13 PM
Jack Antenna - 2 gwtriker Technology: Internet, TV, Satellite, Cell Phones, etc. 16 11-18-2014 07:12 PM
Jack Antenna wingtrike Gear and Product Discussions 12 10-15-2014 07:40 AM
Antenna Jack Question Scarab0088 Damon 4 09-01-2014 07:00 AM
Jack Antenna Repair Possibilities Popcorn Man Technology: Internet, TV, Satellite, Cell Phones, etc. 1 08-14-2014 09:14 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 06:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.