Go Back   iRV2 Forums > MOTORHOME FORUMS > Class A Motorhome Discussions
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-09-2012, 07:19 AM   #1
Senior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 102
Monitor Panel

Have an 08 Kountry Star on a Spartan MM chassis. My monitor works in the right, left and back up mode but the screen goes blank in the rear mode as I drive down the highway. The monitor is a Voyager AOM.7694 by ASA. Anyone experience this before and what caused the problem. Thanks!
__________________

__________________
glemo81540 is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 07-09-2012, 08:05 PM   #2
Senior Member
 
djbmsu's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Charlotte Harbor, FL
Posts: 1,806
is there a switch that you have turned off ? some have that feature so it only comes on when in R ?
__________________

__________________
Don and Nancy
[2014 40QBH Phaeton, 2015 Buick Enclave, 2yr old sisters Sara n Kaycee, Havanese, Two Segways
djbmsu is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2012, 11:51 PM   #3
Senior Member
 
karencollins's Avatar
 
Monaco Owners Club
Join Date: Sep 2010
Posts: 140
We own a 2006 Monaco Diplomat that had an Aladdin System. We've had problems with our rear camera since we bought the Diplomat 2 years ago. Sometimes the camera works perfectly & other times it doesn't work at all, then other times it works intermittenly. The side cameras work fine. No one has been able to figure it out. I read somewhere that in some systems the wiring heats up & causes the problem, but we aren't good at that stuff so we just bear with it.
__________________
Karen & Collins & Snuggles (our Shi-pooh)
Full timing & loving it!
Monaco Diplomat 2006
karencollins is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2012, 12:09 AM   #4
Senior Member
 
Mr_D's Avatar
 
Solo Rvers Club
iRV2 No Limits Club
Join Date: May 2011
Location: Vancouver, WA
Posts: 28,416
Quote:
Originally Posted by djbmsu View Post
is there a switch that you have turned off ? some have that feature so it only comes on when in R ?
That's the way I can set it in our 2002 DSDP. I leave it on all the time although I can set it to only work when in reverse.
__________________
2009 45' Magna 630 w/Cummins ISX 650 HP/1950 Lbs Ft
Charter Good Sam Lifetime Member, FMCA, SKP
RV'ing since 1957, NRA Benefactor Life, towing '14 CR-V
Mr_D is online now   Reply With Quote
Old 07-10-2012, 09:28 AM   #5
Senior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 102
Thanks for the input. The problem originally started as intermittent but is not blank all the time.
__________________
glemo81540 is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2012, 12:57 AM   #6
Senior Member
 
karencollins's Avatar
 
Monaco Owners Club
Join Date: Sep 2010
Posts: 140
We can turn all the cameras off or all on. It's funny because some days it works perfect all day & other days you get nothing. Then some days it works off & on.
__________________

__________________
Karen & Collins & Snuggles (our Shi-pooh)
Full timing & loving it!
Monaco Diplomat 2006
karencollins is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 04:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.