Go Back   iRV2 Forums > MOTORHOME FORUMS > Class A Motorhome Discussions
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-18-2013, 06:22 PM   #15
Senior Member
 
Davdeb1's Avatar


 
Monaco Owners Club
Freightliner Owners Club
iRV2 No Limits Club
Join Date: Jan 2011
Location: Avon Lake, Oh
Posts: 2,884
You may have to run a auto-tune on antenna.
__________________

__________________
2000 HOLIDAY RAMBLER ENDEAVOR
40 FT--330HP CAT
2 SLIDES-TOAD 2012 focus
Fulltime-Home is where we park it.
Davdeb1 is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 07-18-2013, 06:40 PM   #16
Senior Member
 
Ray,IN's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: North America somewhere
Posts: 13,700
Quote:
Originally Posted by Momcat26 View Post
I got the back TV on cable, it wasn't on channel 3. The TV in front, a LG, no booklet either, tried channel but wouldn't stay changed. at least I got the one to work, thanks! any ideas on the front one?
Copy down the model # for the LG television and search the website for an owners manual or instructions for switching between cable and OTA antenna service. Most televisions have a menu item for selecting either cable or OTA antenna.
__________________

__________________
2000 Winnebago Ultimate Freedom USQ40JD, ISC 8.3 Cummins 350, Spartan MM Chassis. USA 1SG, retired;PPA,Good Sam Life member,FMCA."We the people are the rightful masters of both the Congress and the Courts - not to overthrow the Constitution but to overthrow men who pervert the Constitution. "Abraham Lincoln"
Ray,IN is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2013, 07:36 PM   #17
Senior Member
 
gemini5362's Avatar
 
Tiffin Owners Club
Freightliner Owners Club
Join Date: Apr 2012
Posts: 2,078
First thing Is unless you have a box from the cable company Aux is not going to do you any good that is for inputs from cd players or dvd players that type of thing. Channel 3 is not going to do any good either. Put your Tv on menu go to antenna selection and select cable. Now then on the menu do a channel search. If there are cable channels for it to find then it will find them and should give them to you. If your tv is an analogue tv and the cable is digital it is not going to work same for if it is analog cable and you have digital tv. If not sure then look at the one that is working is it a digital tv or analog. Easiest way to tell. Can you raise the MH antenna and then do a channel search on your tv then have it find over the air channels if you can then you have a digital tv. I also would look at how your switching works for your MH. Normally you would only have one input for cable you are on that and you have your back tv working. On my unit I have a switching box that for front tv and back tv you can select which input you want. that would take the single cable input and split it between front and back if you have cable selected for both.
__________________
gemini5362 is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2013, 08:19 PM   #18
Member
 
rkainsworth's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 68
Had same issue first time out and had to use menu to go through whole process of finding channels, I have to do this every time I connect to a new different cable or use my antena
__________________
rkainsworth is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2013, 08:21 PM   #19
Moderator Emeritus
 
Bruce C's Avatar
 
Nor'easters Club
Fleetwood Owners Club
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Dec 2011
Location: NH
Posts: 5,099
from NH. Make sure the TVs are tuned to cable not antenna, then run auto scan, to the cable channels offered.
__________________
Bruce & Nancy
FMCA F280542
2004 Bounder 35E
US Navy Vet.
Bruce C is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2013, 06:04 PM   #20
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 251
I'm having the same issue getting cable to work. OTA works just fine with a digital adapter box. But cable isn't working right, although some of the cable stations do come in fuzzy. Everything is set to Cable and its got me stumped.
__________________
Resist is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2013, 07:25 PM   #21
Senior Member
 
Davdeb1's Avatar


 
Monaco Owners Club
Freightliner Owners Club
iRV2 No Limits Club
Join Date: Jan 2011
Location: Avon Lake, Oh
Posts: 2,884
Quote:
Originally Posted by Resist View Post
I'm having the same issue getting cable to work. OTA works just fine with a digital adapter box. But cable isn't working right, although some of the cable stations do come in fuzzy. Everything is set to Cable and its got me stumped.
You have to have the digital box turned off for the cable stations to come in.
__________________
2000 HOLIDAY RAMBLER ENDEAVOR
40 FT--330HP CAT
2 SLIDES-TOAD 2012 focus
Fulltime-Home is where we park it.
Davdeb1 is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2013, 08:38 PM   #22
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 251
Quote:
Originally Posted by Davdeb1 View Post

You have to have the digital box turned off for the cable stations to come in.
I had already disconnected the digital box.
__________________

__________________
Resist is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 07:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.