Go Back   iRV2 Forums > MOTORHOME FORUMS > Class A Motorhome Discussions
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-27-2013, 06:03 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 17
Possible electrical problem

I have a 1995 Winnebago Adventure. When driving, the speedometer peg out anytime I have the AC or headlights on or if the tranny shifts to a higher gear when climbing. has anyone experienced this problem.
__________________

__________________
laserver is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 10-27-2013, 06:23 PM   #2
Senior Member
 
ROMANICHEL's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Canada
Posts: 352
Send a message via Skype™ to ROMANICHEL
Quote:
Originally Posted by laserver View Post
I have a 1995 Winnebago Adventure. When driving, the speedometer peg out anytime I have the AC or headlights on or if the tranny shifts to a higher gear when climbing. has anyone experienced this problem.
I did experience the same problem with my 94 winnebago Brave , problem was under dashboard, if you lift the dashboard (easy to do) threre might be a loose plug, especially the one with half dozens wire.
__________________

__________________
Mike, Martina and Maya our yellow Lab
2013 CrossRoads, Cruiser 29,5 ft 5thWeel, 2010 Ram HEMI 1500
ROMANICHEL is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2013, 12:50 AM   #3
Senior Member
 
PyrateSilly's Avatar
 
Monaco Owners Club
Join Date: Jul 2011
Posts: 2,200
We had several things going on with headlights, speedometer, volt meter and a few others. Thom went thru every ground and fixed/replaced and cleaned them all. He also ended up adding several grounds. One from the batteries to the frame, one from the alternator to the frame .... well you get the idea. Cleaning, fixing and replacing grounds took care of a lot of the problems thou.
__________________
Thom and Christine having fun in a 1993 Monaco Crown Royale Signature Series 40ft 300hp RV. Towing a Fiat 500 Abarth and a Harley.
Our blogged repairs and travels
PyrateSilly is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 05:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.