Go Back   iRV2 Forums > MOTORHOME FORUMS > Class A Motorhome Discussions
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-08-2012, 05:48 PM   #15
Member
 
Join Date: May 2011
Location: Fort Erie ON CA
Posts: 94
I have experienced that the CB that appeared not to be tripped in fact was. The fix, reset it from off to on. Also another time the GFI was tripped, reset it, or replace the GFI, you might have blowed it with the overload. Some GFIs cannot be reset once a fault has occurred.

Good luck.

Steve
__________________

__________________
is.chowa is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 06-09-2012, 02:18 PM   #16
Member
 
arcnspark60's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 56
Update .... I should have stated that the old girl is a "95 Beaver Marquis . I have chased out the entire galley circuit ,down to the first outlet under the sink. No power there... Have power coming out of the Inverter but... Must have another breaker or GFCI somewhere. Getting a little more intimate with is bus than I wanted to...... I appreciate all the help.

Dave and Mary Jane Lynch
__________________

__________________
arcnspark60 is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2012, 04:06 PM   #17
Member
 
arcnspark60's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 56
Found it .......broken wire at first outlet post inverter. Yes!
__________________
arcnspark60 is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2012, 04:26 PM   #18
Senior Member
 
Country Coach Owners Club
Join Date: Jan 2006
Location: Redding
Posts: 3,412
Congrats!

Well done!

Have a great day.
__________________
Dean
1995 CC Magna #5280
C8.3L 300hp Cummins, 31,000lbs
deandec is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2012, 08:13 PM   #19
Senior Member
 
wa8yxm's Avatar
 
Damon Owners Club
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Mar 2009
Posts: 22,792
Quote:
Originally Posted by arcnspark60 View Post
Found it .......broken wire at first outlet post inverter. Yes!

With one minor difference... Been there.. Done that.

The difference: No breakers on my inverter.
__________________

__________________
Home is where I park it!
wa8yxm is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 01:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.