Go Back   iRV2 Forums > MOTORHOME FORUMS > Class A Motorhome Discussions
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-09-2013, 08:07 PM   #1
Senior Member
 
mytime's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Usually along the East Coast
Posts: 278
Tecma Toilet Breaker?

I have the Tecma toilet and after turning off the house batteries, when turned back on the Toilet panel does not light up, I tried to reset the breaker in the battery compartment, has a 40amp push button, it will not stay in, I did check the power and it seems to have power. Is there another fuse or breaker somewhere else. It does work off 12V. Any help out there.
Marvin, 07 Allure CC, 470
__________________

__________________
mytime is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 07-09-2013, 08:51 PM   #2
Senior Member
 
edgray's Avatar


 
Workhorse Chassis Owner
Entegra Owners Club
Spartan Chassis
Join Date: Oct 2002
Location: Madison, MS
Posts: 7,556
Quote:
Originally Posted by mytime View Post
I have the Tecma toilet and after turning off the house batteries, when turned back on the Toilet panel does not light up, I tried to reset the breaker in the battery compartment, has a 40amp push button, it will not stay in, I did check the power and it seems to have power. Is there another fuse or breaker somewhere else. It does work off 12V. Any help out there.
Marvin, 07 Allure CC, 470
On ours, the panel next to the toilet does not light up until we press one of its buttons. Also, after a prolonged period on non-use, the Tecma panel lights go off even while the coach and chassis batteries are still on. They light up again upon use.
__________________
2016 EC Aspire 42RBQ / 2014 CR-V
edgray is online now   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 09:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.