Go Back   iRV2 Forums > MOTORHOME FORUMS > Class A Motorhome Discussions
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-17-2015, 11:03 PM   #1
Junior Member
Join Date: Jan 2015
Posts: 1
Turn signals stall Cummins 330

Have a 2006 Discovery 39V. When I engage the turn signals (right or left) with the front lights on, it will stall the engine. If I turn on the emergency flashers it will stall the engine. If the front lights are not on the turn signals will not stall the engine but flash together and not separately. Turning on the headlights turns on the rear view camera. Break lights do not work. Help.

dxstrob is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 01-17-2015, 11:46 PM   #2
Senior Member
Arch Hoagland's Avatar
Monaco Owners Club
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Aug 2002
Location: Clovis, CA, USA
Posts: 4,732
Had you done any service work prior to this problem starting?

2004 Monaco La Palma 36DBD, W22, 8.1, 7.1 MPG
2000 LEXUS RX300 FWD 22MPG 4020 LBS
Arch Hoagland is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2015, 01:03 AM   #3
Community Moderator
RV Wizard's Avatar

Country Coach Owners Club
Appalachian Campers
Gulf Streamers Club
Join Date: Mar 2000
Location: Chattanooga, Tn.
Posts: 11,807
Hello and We are glad to have you join us here and we look forward to reading of your adventures and expereinces. I am sure you will enjoy our website and forums. Good luck, stay safe and keep us posted.
Make certain that the chassis battery cable connections are clean and tight, the voltage is at 12.75 and chassis batteries are in good condition. Make certain the chassis battery disconnect is turned on. Let us know what you find.
Mike, RVIA & RVSA Certified Master RV Technician
Amy, Dr. Assistant - Roxie & Mei Ling, four legs each
2000 Gulf Stream Scenic Cruiser 450 hp & 1330# torque
06 Saturn Vue, 06 Chevy Z71 4x4 & 2014 Corvette Z51 M7
RV Wizard is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2015, 01:56 AM   #4
Community Administrator
JohnRR's Avatar

Fleetwood Owners Club
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Sep 2010
Location: Marquette, Michigan "Da UP"
Posts: 14,816

Good luck finding a solution.
John & Cathy R.
06 Pace Arrow 38L W24
08 Lincoln MKX AWD
See My RV Upgrades
JohnRR is online now   Reply With Quote
Old 01-18-2015, 10:37 AM   #5
Senior Member
Country Coach Owners Club
Join Date: Jan 2006
Location: Sacramento Area
Posts: 3,227
My WAG is that a ground wire at your ignition switch needs tightening or a new ground connection.
1995 CC Magna #5280
C8.3L 300hp Cummins, 31,000lbs
deandec is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2015, 09:54 AM   #6
Senior Member
docsdock's Avatar

Monaco Owners Club
Join Date: Feb 2014
Location: South Padre Island
Posts: 433
Blog Entries: 1
I would guess a Battery going bad or the bad ground -
Dave and Suzy, Quincey and Chica
My two youngest in Coast Guard
2006 Monaco Knight 40ft
2012 Jeep Liberty
docsdock is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2015, 09:36 PM   #7
Junior Member
porchdog47's Avatar
Join Date: Jun 2014
Posts: 2
I know it sound crazy but check all fuses, a blown fuse can cause this. I had a similar issue, when I put the brakes on, the dome light and dash light would come on. found blown fuse, no figure.

2000 four wind infinity, V10 ford
porchdog47 is offline   Reply With Quote


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pioneer Side camera display not working with turn signals tom chelbana Technology: Internet, TV, Satellite, Cell Phones, etc. 1 11-08-2014 04:27 AM
Turn signals and emergency flashers Ppeel47 Monaco Owner's Forum 8 10-22-2014 09:16 AM
Turn signals and Four ways stopped working Daeboe Class A Motorhome Discussions 2 07-26-2014 08:32 PM
Considering boosting my 330 Cummings virgilstem Cummins Engines 8 04-21-2014 10:43 AM
Remco water pump won't turn off. Barbaraok Alpine Coach Owner's Forum 9 03-23-2014 11:55 AM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 10:43 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.