Go Back   iRV2 Forums > THE CHASSIS CLUB FORUMS > Freightliner Motorhome Chassis Forum
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-02-2012, 02:16 PM   #1
Member
 
lms1943's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 79
Warning Lights

We recently took a short trip, first day 300 miles spent the night next morning started motorhome (2001 Airstream) low water, abs, check engine and check trans lights did not go off and fuel gauge not working. Turned engine off and checked fuses none were blown, lights went out. Stayed several nights at next location left there and all worked well, next time lights would not go out, stopped to refuel and all went well. Now when I turn the key on none of the lights come on and the fuel gauge still not working.
Can anyone offer any advice or suggestions
Thank You
__________________

__________________
lms1943 is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 05-02-2012, 07:56 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 258
Sounds like loose connection, possibly a ground. Next time lights don't go out I would try a wiggle test on all the wires and connectors around the dash, though the issue might be elsewhere do the easiest first.
__________________

__________________
Dave
2004 Newmar KSDP 3353
Surrey B.C.
srydve is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2012, 09:09 AM   #3
HRS
Junior Member
 
National RV Owners Club
Freightliner Owners Club
Join Date: Jul 2010
Posts: 22
That happened to me and it was a relay that was not working. I reseated the relays by pulling them out and pushing them back in and the problem went away.
__________________
2001 Tradewinds 7390 LTC
2008 Chevrolet Colorado Z71 4WD
North Texas
HRS is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
lights



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 07:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.