RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > CAMPING, TRAVEL and TRIP PLANNING > RV Trip Wizard - Trip Planner Topics
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-13-2018, 11:01 AM   #1
Senior Member
 
Join Date: Mar 2017
Location: Oakville, Ontario
Posts: 164
Trip wizard - deleting highlighted routes

Signed up for Trip Wizard, seems to be very good planner.

Having an issue that is probably an easy fix I just can't find it.

When I click on the new trip button to start a new trip, when I enter my house as my start point, I get the routes from my last trip showing up, without even picking my first stop. How do I delete these routes. I am not adding to that trip, the left side menu only shows my house address. Couldn't find anything under settings or preferences to remove them

Thanks
__________________

__________________
Doug and Katherine
2005 Dutchstar 3810 370hp Spartan
pushed around by 2017 Explorer
Dougjpr is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 01-14-2018, 12:38 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: Hilton Head Island SC
Posts: 119
I am also new to RV trip wizard and having the same problem. Lots of views but no one is suggesting a solution
__________________

__________________
Ron
2017 Entegra Cornerstone - 17 Ford Flex
Ron @ HHI is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2018, 06:06 AM   #3
Senior Member
 
Jthigh's Avatar
 
Join Date: Dec 2017
Location: Charlotte, NC
Posts: 305
I had trouble with old routes not clearing. I logged out completely and logged back. Seemed to help.
__________________
2002 American Eagle 40M
ISL400 / Spartan MM
2003 Jeep Liberty
Jthigh is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2018, 06:15 AM   #4
Senior Member
 
Jthigh's Avatar
 
Join Date: Dec 2017
Location: Charlotte, NC
Posts: 305
I just sent a bug report to Trip Wizard.
__________________
2002 American Eagle 40M
ISL400 / Spartan MM
2003 Jeep Liberty
Jthigh is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2018, 08:56 AM   #5
Senior Member
 
MikeGriffin's Avatar


 
Join Date: Jan 2015
Posts: 339
Yep. This is a small intermittent bug. I reported it a few weeks ago. And John's solution (log out and back in) seems to clear it.
__________________
2015 Dutch Star 4369. Please see my YouTube channel (RV Life in the Slow Lane) for various RV help and tech videos.
MikeGriffin is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2018, 04:13 PM   #6
RVTW
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 185
The fix for this issue has been coded. We are going to release it this coming week. Sorry for the inconvenience.
FreeLunch is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2019, 08:14 AM   #7
Junior Member


 
Georgie Boy Owners Club
Join Date: Sep 2016
Posts: 26
Still happening

Just wanted to report that, two years later, this bug still exists. I just went to create a new route and my (extensive) previous route automatically loaded. I’m going to try the log out/in method now ... although we really shouldn’t have to do that, should we?
54bob is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2019, 10:07 AM   #8
Trip Wizard Support
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 41
Question

What browser & operating system are you using?

I can replicate the issue.
EMY92 is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2019, 12:23 PM   #9
Senior Member
 
MikeGriffin's Avatar


 
Join Date: Jan 2015
Posts: 339
Quote:
Originally Posted by FreeLunch View Post
The fix for this issue has been coded. We are going to release it this coming week. Sorry for the inconvenience.
FreeLunch,

When opening a new trip, sometimes the itinerary (stops) of the previous trip are left as artifacts on the map. This is still occurring - saw it this morning.

Mike
__________________
2015 Dutch Star 4369. Please see my YouTube channel (RV Life in the Slow Lane) for various RV help and tech videos.
MikeGriffin is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2019, 11:33 PM   #10
RVTW
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 185
Quote:
Originally Posted by MikeGriffin View Post
FreeLunch,

When opening a new trip, sometimes the itinerary (stops) of the previous trip are left as artifacts on the map. This is still occurring - saw it this morning.

Mike
Mike - What browser / OS were you using? Any idea of what steps might be done to reproduce it?
FreeLunch is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2019, 08:40 AM   #11
Senior Member
 
MikeGriffin's Avatar


 
Join Date: Jan 2015
Posts: 339
Quote:
Originally Posted by FreeLunch View Post
Mike - What browser / OS were you using? Any idea of what steps might be done to reproduce it?
Using Chrome on Windows 10.

I tried duplicating it yesterday by switching from one trip to another, letting it timeout between trips, and letting the computer go to sleep (and then waking and changing trips). Each time, it worked fine.

The next time it happens, I'll try to see if I can duplicate it. Maybe there's a hint of a resolution that signing out and back in clears it. Something is being held in the user's session.

To others reading this thread, let me say that software issues like this are very hard to debug. It's great that if this bothers you in any way, there's a workaround by signing out and back in. It just takes time. (I retired after 35 years as a software engineer and had quite a few of these intermittent issues over the years!)
__________________

__________________
2015 Dutch Star 4369. Please see my YouTube channel (RV Life in the Slow Lane) for various RV help and tech videos.
MikeGriffin is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
light, trip wizard



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
old routes (from previous trips) on new trip? kksalmon RV Trip Wizard - Trip Planner Topics 2 11-01-2017 11:28 AM
Import from one users Trip wizard to my wizard JFreitas RV Trip Wizard - Trip Planner Topics 2 07-06-2017 07:22 PM
Trip Planning: Basic info, apps, and RV Trip Wizard MikeGriffin Camping Locations, Plans & Trip Reports 6 12-16-2016 11:52 AM
How did you plan routes for trip around US rvtime2 iRV2.com General Discussion 32 02-06-2014 04:49 PM
Phily Routes, New Jersey Routes MC4391 Navigation, Routes & Roads 4 02-05-2014 06:34 AM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 05:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.