Go Back   iRV2 Forums > TRAVEL TRAILER, 5th WHEEL & TRUCK CAMPER FORUMS > Truck Camper Discussion
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-02-2010, 08:48 PM   #1
Junior Member
Join Date: Apr 2010
Posts: 6
Lance Slide-In Running Lights inop


I have done the spring cleaning, purged the systems, everything worked...until! My last check was the lights before I head out tommorow. Turn Signals, Backup Lights, 4 Ways....ALL GOOD! I cannot get any rear lights, not top clearance lights, whatsoever! I grabbed the meter, probed, stuck and all seems good to 2" behind the Camper Main Plug. I checked the fuses good, power to the ones that say lights, 3 of them, no luck at all!

I can only travel during the day as it is, not good, but this has to get fixed soon, any suggestions are appreciated, thanks!

I have a 2004 model 1025

RetiredGuns is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 04-02-2010, 09:21 PM   #2
Junior Member
Join Date: Apr 2010
Posts: 6
Problem rectified, a suggestion from someone at RV net said there was a seperate circuit/fuse for that system on the truck, yep that fuse was blown. Probably because I cleaned the rig too good. I will now seal each and put dielectric greasein the sockets!
RetiredGuns is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Top Rear running lights sgtjoe National RV Owner's Forum 9 11-20-2009 02:45 PM
Tow Vehicle Running Lights Barbied Newmar Owner's Forum 4 09-30-2009 01:03 PM
Lights in slide not working Bill1374 Newmar Owner's Forum 5 09-24-2008 05:32 AM
Intermittent front running lights 2000 Alpine Lindenberg Alpine Coach Owner's Forum 2 01-08-2007 08:00 PM
R Vision slide and jacks inop Don S 5th Wheel Discussion 3 06-21-2005 09:59 AM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 12:49 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.