Go Back   iRV2 Forums > TRAVEL TRAILER, 5th WHEEL & TRUCK CAMPER FORUMS > 5th Wheel Discussion
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-26-2006, 08:57 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Reno, NV.
Posts: 11
A while back I posted that I had inadvertently plugged my '05 Alfa 5'er in to 220V. It blew the Refer, MW, Inverter and both TV's. Well, apparently the Basement A/C unit is hurt also as it won't heat.

I've seen where there is a fuse on the unit. Does anybody know where this fuse is? Is it a regular care fuse, 2 blade or is it the old style car fuse , glass and metal on both ends?
A picture would help.

TIA,

Racepix
__________________

__________________
'02 Dodge 5.9 CTD 6-Speed, White

Lowered '96 Dodge 3500 DRW, 5.9 Cummins "Race-Truck". Complete DTT Trans, Pac-Brake some AFC and wastegate mods.
Racepix is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 03-26-2006, 08:57 AM   #2
Junior Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Reno, NV.
Posts: 11
A while back I posted that I had inadvertently plugged my '05 Alfa 5'er in to 220V. It blew the Refer, MW, Inverter and both TV's. Well, apparently the Basement A/C unit is hurt also as it won't heat.

I've seen where there is a fuse on the unit. Does anybody know where this fuse is? Is it a regular care fuse, 2 blade or is it the old style car fuse , glass and metal on both ends?
A picture would help.

TIA,

Racepix
__________________
'02 Dodge 5.9 CTD 6-Speed, White

Lowered '96 Dodge 3500 DRW, 5.9 Cummins "Race-Truck". Complete DTT Trans, Pac-Brake some AFC and wastegate mods.
Racepix is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
basement heat pump problem cabindog Winnebago Industries Owner's Forum 27 03-30-2011 01:33 PM
Basement A/C Heat pump again Fossilhog Winnebago Industries Owner's Forum 17 03-07-2010 02:58 PM
Basement air & heat pump PaulC Winnebago Industries Owner's Forum 19 09-27-2007 05:46 AM
Basement AC/Heat Pump Rattle traveler of california Winnebago Industries Owner's Forum 7 01-03-2007 07:46 AM
Basement heat pump/ac inop AFChap Winnebago Industries Owner's Forum 1 10-24-2006 12:50 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 08:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.