Go Back   iRV2 Forums > TRAVEL TRAILER, 5th WHEEL & TRUCK CAMPER FORUMS > 5th Wheel Discussion
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-27-2013, 07:24 PM   #1
Junior Member
 
pfc263's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Wappingers Falls, N.Y.
Posts: 16
All three slides stopped working

Need some help, I have a 2013 Dutchman Denali 324LBS Fifth wheel, I have been out a lot this spring and had no problems with the slides. Today I went out to do some tinkering and I had full power to the fiver, but got no response from the 3 slider switches on the wall. I checked the battery compartment and the Leppert control panel for loose wires. I found nothing out of the usual. I looked in the on board fuse box and again all is well. The other indicators on the switch panel light up and the panel operates everything other than the slides. Has anybody got any ideas or helpful hints, I did make a warranty repair appointment for mid July, but if I can find the problem before the appointment, I would be a Happy Camper, Thanks
__________________

__________________
pfc263 is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 06-27-2013, 07:45 PM   #2
Senior Member
 
Kevinc2011's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 170
The slides have a seperate fuse, you will probably have to check that fuse with a meter. That is about the only common item between all 3 slides as they have seperate switches and motors! The blade fuses that they use can be blown, yet difficult to see the open in it. That was usually my issue when the ones in my Colorado 30-RL-BS. Best of luck in finding the issue.
__________________

__________________
2014 Ram 3500 CrewCab MAXTOW DRW, 2015 Forest River Dynamax Trilogy 38RL
Kevinc2011 is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2013, 03:01 AM   #3
Junior Member
 
pfc263's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Wappingers Falls, N.Y.
Posts: 16
I ended up bringing the fifth wheel in to a dealer for the warranty repair. While I waited the tech found that it was the Lippert control panel for the slides that had a short in it. They are replacing the part as soon as it arrives. The tech temporarily fixed the problem by banging on the panel. (Why didn't I think of that) Thank you for your suggestions and I am happy the repair will be finished this week before we go away early August. Happy summer everyone.
__________________
pfc263 is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 03:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.