Go Back   iRV2 Forums > TRAVEL TRAILER, 5th WHEEL & TRUCK CAMPER FORUMS > 5th Wheel Discussion
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-17-2006, 05:49 AM   #1
Member
 
Join Date: Feb 2003
Location: Calgary, Alberta, Canada
Posts: 37
When re-installing my batteries (2x 12V, 24s) I cross the polarity, DUH!
This resulting in blowing one of the 30amp fuses in the Parallax 7355. Replaced the fuse and the Concertone Audio system won't power on. Also, the Antenna Booster does not boost although the green light does come on.
The problem(s) exist when I'm on both AC(shore power 120V) or DC(battery Power 12V) service

All the circuit breakers & fuses in the converter have been checked & appear to be okay.

Advise would be most appreciated.

Thanks
__________________

__________________
CalgaryCowboy is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 05-17-2006, 05:49 AM   #2
Member
 
Join Date: Feb 2003
Location: Calgary, Alberta, Canada
Posts: 37
When re-installing my batteries (2x 12V, 24s) I cross the polarity, DUH!
This resulting in blowing one of the 30amp fuses in the Parallax 7355. Replaced the fuse and the Concertone Audio system won't power on. Also, the Antenna Booster does not boost although the green light does come on.
The problem(s) exist when I'm on both AC(shore power 120V) or DC(battery Power 12V) service

All the circuit breakers & fuses in the converter have been checked & appear to be okay.

Advise would be most appreciated.

Thanks
__________________

__________________
CalgaryCowboy is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2006, 08:35 AM   #3
Senior Member
 
powerboatr's Avatar
 
Damon Owners Club
Freightliner Owners Club
Join Date: Mar 2006
Location: North East Texas
Posts: 3,666
my concertone
has a fuse hanging off the back of the radio head unit, you have to remove teh mount screws and slide it out to get to the fuse.
Hope it helps
as for the ant booster, that would be a geuss,
sorry
__________________
USN Retired, Life time member of the DAV.
Enjoying the 2008 Damon Tuscany 4056, no your eyes are fine, there are really 6 slides
2016 Expedition Toad on Hauler flat bed
powerboatr is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2006, 06:50 PM   #4
Senior Member
 
Ray,IN's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: North America somewhere
Posts: 13,686
Antenna booster also has a fuse on the back of the unit. Remove booster from wall and it's obvious, leastways mine was.
__________________
2000 Winnebago Ultimate Freedom USQ40JD, ISC 8.3 Cummins 350, Spartan MM Chassis. USA 1SG, retired;PPA,Good Sam Life member,FMCA."We the people are the rightful masters of both the Congress and the Courts - not to overthrow the Constitution but to overthrow men who pervert the Constitution. "Abraham Lincoln"
Ray,IN is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2006, 08:42 AM   #5
Member
 
Join Date: Feb 2003
Location: Calgary, Alberta, Canada
Posts: 37
Problems solved!

Booster was working when we got back to the unit on the weekend.
Replaced 15A fuse at back of stereo.

Thanks to those that provided input!
__________________
CalgaryCowboy is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Electrical problem, Help! Slowgo Winnebago Industries Owner's Forum 6 10-14-2008 04:59 PM
Can you help with this electrical problem Sundog Newmar Owner's Forum 27 08-08-2008 05:14 PM
Electrical Problem Nancy4824 Travel Trailer Discussion 4 07-22-2008 05:15 PM
Electrical Problem sadecoco Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum 5 06-15-2007 12:17 AM
Can you help with this electrical problem RV Systems & Appliances 27 12-31-1969 07:00 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 05:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.