Go Back   iRV2 Forums > TRAVEL TRAILER, 5th WHEEL & TRUCK CAMPER FORUMS > 5th Wheel Discussion
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-17-2013, 03:31 PM   #1
Junior Member
Join Date: Feb 2013
Posts: 5
Fresh water tank sensor

I have a 2007 Raptor fifth wheel and the tank monitors work on the gray and black tanks but the fresh water tank always reads empty. I am sure somebody out there has had this problem with one tank or another. What is it that normally goes bad? I understand there is a resistor pack in the circuit...could this be the problem? any help on this issue would be greatly appreciated.

dalen is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 04-17-2013, 06:20 PM   #2
Senior Member
Join Date: Sep 2012
Posts: 4,232
Most likely there is a wire that is not hooked up.

jesilvas is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2013, 11:28 AM   #3
Join Date: Oct 2002
Location: Willow Springs, NC USA
Posts: 68
Originally Posted by jesilvas View Post
Most likely there is a wire that is not hooked up.

'07 Freightliner Sportchassis
'06 SunnyBrook 34BWKS
JEBar is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2013, 05:18 AM   #4
Junior Member
Join Date: Feb 2013
Posts: 5
update to sensor problem

after checking wiring and replacing resistor pack the symtoms are different. Now the monitor works for 1/3 and full but at 2/3 it reads full. I guess the problem is in the monitor circuit board.
dalen is offline   Reply With Quote

tank, water

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 05:04 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.