Go Back   iRV2 Forums > TRAVEL TRAILER, 5th WHEEL & TRUCK CAMPER FORUMS > 5th Wheel Discussion
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-26-2011, 08:15 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 7
Running and Right Brake Light Not Working

We hooked up our 5th wheel for the first time this year and the running lighs and right brake light are not working.

Could this be a fuse problem?

Any other suggestions?

Thank you.
__________________

__________________
fanparent is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 04-26-2011, 08:45 PM   #2
Senior Member
 
Tha_Rooster's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Georgia
Posts: 4,517
Same bulb? Check socket for voltage maybe bad contact.
__________________

__________________
2007 Fleetwood Revolution LE 40V
Tha_Rooster is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2011, 09:56 PM   #3
Senior Member
 
Ray,IN's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: North America somewhere
Posts: 13,709
The vast majority of automotive electrical problems are poor or broken ground. I would first test the bulb, then the socket for the presence of 12V, corrosion in socket, or bulb contacts. ie: what Rooster said.
__________________
2000 Winnebago Ultimate Freedom USQ40JD, ISC 8.3 Cummins 350, Spartan MM Chassis. USA 1SG, retired;PPA,Good Sam Life member,FMCA."We the people are the rightful masters of both the Congress and the Courts - not to overthrow the Constitution but to overthrow men who pervert the Constitution. "Abraham Lincoln"
Ray,IN is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2011, 10:55 AM   #4
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 7
Thanks for the help. It's nice to have a place to go to get advise.

Running light issue turned out to be a fuse -- brake light didn't work because of the socket.
__________________
fanparent is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2011, 10:59 AM   #5
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 9
fuses

We are having problem with running lights. We had light before we let camping world runa 45 pt inspection. Where are the fuses?
__________________
alesiav is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 07:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.