Go Back   iRV2 Forums > TRAVEL TRAILER, 5th WHEEL & TRUCK CAMPER FORUMS > 5th Wheel Discussion
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-29-2005, 08:37 AM   #1
Senior Member
 
Rick A's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Boerne, TX
Posts: 521
Send a message via Yahoo to Rick A
Our '06 Wildcat has a Thetford Aqua Magic Style foot flush toilet. To fill the bowl you depress the pedal 1/2 way, and to flush, you depress it fully. It worked fine until this weekend. If you push the pedal 1/2 way down now, nothing. It does flush fine when you depress the pedal fully. I have looked on Thetford's website and can not find any usefull information other than a parts list. Anyone know how to troubleshoot this or adjust this particular toilet?
__________________

__________________
2005 F-250 XLT 4X4 V-10
2006 Wildcat 31QBH
Rick A is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 11-29-2005, 08:37 AM   #2
Senior Member
 
Rick A's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Boerne, TX
Posts: 521
Send a message via Yahoo to Rick A
Our '06 Wildcat has a Thetford Aqua Magic Style foot flush toilet. To fill the bowl you depress the pedal 1/2 way, and to flush, you depress it fully. It worked fine until this weekend. If you push the pedal 1/2 way down now, nothing. It does flush fine when you depress the pedal fully. I have looked on Thetford's website and can not find any usefull information other than a parts list. Anyone know how to troubleshoot this or adjust this particular toilet?
__________________

__________________
2005 F-250 XLT 4X4 V-10
2006 Wildcat 31QBH
Rick A is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2005, 11:13 PM   #3
Senior Member
 
SuperGewl's Avatar
 
Winnebago Owners Club
Ford Super Duty Owner
Join Date: Aug 2004
Location: Oregon
Posts: 1,782
It's under warranty, so take it to the dealer and let them fix it or replace it. If you mess with it then they won't cover it under warrarnty.
__________________
Retired Navy Submariner
2014 Itasca Sunstar 35F; 5 Star tuned; 2014 Jeep Cherokee TrailHawk
SuperGewl is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2005, 05:22 AM   #4
Senior Member
 
Rick A's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Boerne, TX
Posts: 521
Send a message via Yahoo to Rick A
That may be what I have to do. i was hoping there was a simple adjustment to be made, but can not find info anywhere on how to adjust it.
__________________
2005 F-250 XLT 4X4 V-10
2006 Wildcat 31QBH
Rick A is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ABS trouble American Eagle Spartan Motorhome Chassis Forum 4 08-10-2008 06:02 PM
Trouble Codes mats1 Duramax Engine Forum 2 03-22-2008 05:44 AM
Propane Trouble... Moder2 Winnebago Industries Owner's Forum 8 12-07-2007 07:09 AM
F 53 trouble Jeff Lawrence Ford Motorhome Chassis Forum 12 10-06-2006 02:44 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 01:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.