Go Back   iRV2 Forums > TRAVEL TRAILER, 5th WHEEL & TRUCK CAMPER FORUMS > Toy Haulers Discussion
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-12-2016, 09:43 AM   #1
Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 41
Basement vacuum fixed:))

Finally after almost 4 years, decided to "fix" vacuum. Removed switch to discover Heartland had put a screw thru the flexible hose at the point it would NOT allow my hose to make contact to the 2 electrical pins to activate the motor. What a simple fix!!! My fault because I did NOT do a thorough PDI...OR...no quality control at the factory. Oh, well, love knowing HOW to fix most of my RV probs. Life is GRAND
__________________
IOWASTROKER is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hydro Hot basement heat ?? no fan at heater vent in basement wernie1 Travel Supreme Owner's Forum 3 01-02-2016 12:55 AM
Fixed, loud surround sound volume after LCD installation Indyrvfolks Technology: Internet, TV, Satellite, Cell Phones, etc. 15 11-28-2008 04:43 PM
Basement AC finally fixed!!! Lucchese1 Winnebago Industries Owner's Forum 27 07-01-2008 01:42 PM
W22 Tail Lights Fixed - DriVer An Enormous Help! - Flashers Fixed Update 9/5/07 GerryB54 Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum 30 09-05-2007 02:42 PM
Fixed, loud surround sound volume after LCD installation Winnebago Industries Owner's Forum 15 12-31-1969 07:00 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 04:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.