Go Back   iRV2 Forums > TRAVEL TRAILER, 5th WHEEL & TRUCK CAMPER FORUMS > Travel Trailer Discussion
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-31-2006, 03:12 PM   #1
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 50
Just went into my TT to fill up the fridge for a trip tomorrow and noticed the AC and microwave are not working! Fuses looked okay and reset the circuit breaker. All else is working fine and running off electric - not battery. The A/C was working fine connected to the power source it's in now and worked just fine a few weeks ago and hasn't been turned on till this evening - well, it obviously didn't turn on this evening. Does anyone have any suggestions at all???? The unit is a 2006 Starcraft Travelstar 19CK. Thanks - I really appreciate the help!
__________________

__________________
Fayne and Bonnie
2016 F-350 4WD Crew Cab 6.7 Diesel SRW
2013 Keystone Outback Sydney 5th Wheel 331FRK
fmoore is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 08-31-2006, 03:12 PM   #2
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 50
Just went into my TT to fill up the fridge for a trip tomorrow and noticed the AC and microwave are not working! Fuses looked okay and reset the circuit breaker. All else is working fine and running off electric - not battery. The A/C was working fine connected to the power source it's in now and worked just fine a few weeks ago and hasn't been turned on till this evening - well, it obviously didn't turn on this evening. Does anyone have any suggestions at all???? The unit is a 2006 Starcraft Travelstar 19CK. Thanks - I really appreciate the help!
__________________

__________________
Fayne and Bonnie
2016 F-350 4WD Crew Cab 6.7 Diesel SRW
2013 Keystone Outback Sydney 5th Wheel 331FRK
fmoore is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2006, 04:08 PM   #3
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 50
Nevermind - problem solved!
__________________
Fayne and Bonnie
2016 F-350 4WD Crew Cab 6.7 Diesel SRW
2013 Keystone Outback Sydney 5th Wheel 331FRK
fmoore is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2006, 04:55 PM   #4
Moderator Emeritus
 
TXiceman's Avatar


 
Vintage RV Owners Club
Texas Boomers Club
Oklahoma Boomers Club
Ford Super Duty Owner
Join Date: Aug 2000
Location: Full Time, TX Home Base
Posts: 17,150
Blog Entries: 21
Aw shucks.... I was going to ask if you had it plugged in to a power plug.

Ken
__________________
Amateur Radio Operator (KE5DFR)|Full-Time! - 2012 6.7L Ford Crew Cab Dually -2013 HitchHiker Champagne 38RLRSB - Travel with one Standard Schnauzer and one small Timneh African Gray Parrot
TXiceman is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2006, 04:39 AM   #5
Member
 
Stylin''s Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Wind Lake, WI
Posts: 79
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by fmoore:
Nevermind - problem solved! </div></BLOCKQUOTE>

Well? What was it?
__________________
2005 Mountaineer 298RLS & 2003 Chevrolet Silverado Crew Cab 2500HD Duramax/Allison
Stylin' is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Microwave C&C R RV Systems & Appliances 2 02-10-2008 03:17 AM
Generator/microwave don springhetti MH-General Discussions & Problems 6 11-17-2007 07:51 AM
samsung microwave ljelinger Winnebago Industries Owner's Forum 3 07-25-2006 11:15 AM
HWH Jacks working, not working and working again? Bob&Pat Winnebago Industries Owner's Forum 6 06-08-2006 05:22 AM
microwave removal soarsz Winnebago Industries Owner's Forum 2 04-24-2005 11:27 AM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 10:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.