Go Back   iRV2 Forums > TRAVEL TRAILER, 5th WHEEL & TRUCK CAMPER FORUMS > Travel Trailer Discussion
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-14-2016, 05:34 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 6
No sound on tv

Got to campground yesterday & could get no tv reception. Checked & saw the antenna booster wasn't working. Pulled it out & the power wire had come loose. Reconnected the wire. Now I have a great picture, but no sound. Went thru all the setup procedure again & still no sound. Worked great last time out 2 weeks ago. Any ideas would be appreciated. Its a Jensen tv, came in a Jayco Whitehawk.
__________________

__________________
yardbird55 is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 09-14-2016, 06:10 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 1,314


I would think that you either have surround sound speakers attached or it's the TV/setup.
__________________

__________________
1998 Tioga Class C
400 amp/hrs solar, Trimetric
Retire 2020 GLW
okcnewbie is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2016, 01:31 PM   #3
Senior Member
 
Chuck_Hammer's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Location: Upper Right Ohio.. or?
Posts: 363
check TV menus... remote speaker, surround sound, sound bar...

inside speakers on TV turned off *menu*.

my Samsung has 3 different menu's has to do with sound and location.

maybe do a Reset of all settings on television.
.
__________________
2012 Ford F 250,"XL" 6.2L Gas, 2 wheel drive. 150,000 miles
2005 Coachmen 29FKCS, Front Kitchen... 2005 Honda VTX1800F
N.E. Ohio in the Spring, Summer, Autumn.
Chuck_Hammer is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2016, 01:52 PM   #4
Senior Member
 
Bigbird65's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: Arlington Texas
Posts: 619
Here is the ASA Electronics technical support number:877-845-8750
They are support for Jensen TVs.
Good Luck
__________________
Ken and Joyce
2017 RAM 1500 Lone Star Quad Cab 5.7 Hemi, 8 speed, 3.21, Tekonsha P3
2014 Winnebago Minnie Winnie 2101DS
Bigbird65 is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2016, 01:59 PM   #5
Junior Member
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 6
I've been able to get sound thru radio, but when I go back to tv settings still no sound. Thanks for replies.
__________________
yardbird55 is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2016, 02:09 PM   #6
Senior Member
 
Bigbird65's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: Arlington Texas
Posts: 619
Do you have a Jensen radio also? My Jensen TV plays through my Jensen radio. Much better sound.
__________________

__________________
Ken and Joyce
2017 RAM 1500 Lone Star Quad Cab 5.7 Hemi, 8 speed, 3.21, Tekonsha P3
2014 Winnebago Minnie Winnie 2101DS
Bigbird65 is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dash sound system and surround sound amp beau2x Winnebago Industries Owner's Forum 0 08-24-2015 03:17 PM
No Sound From Radio or Surround Sound DavidC1225 Winnebago Industries Owner's Forum 15 01-19-2011 10:06 AM
Tick-tick-tick sound in surround sound speakers wagonmaster2 Winnebago Industries Owner's Forum 22 01-17-2010 07:19 AM
Surround sound thru my DirecTV H20 footdoc Technology: Internet, TV, Satellite, Cell Phones, etc. 9 01-03-2009 02:18 PM
Another Surround sound question stearn Winnebago Industries Owner's Forum 5 12-25-2008 07:58 AM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 07:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.