RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > RV SYSTEMS AND TECHNOLOGIES FORUMS > Technology: Internet, TV, Satellite, Cell Phones, etc.
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-19-2018, 08:28 PM   #1
Member
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 51
Dish network question

We have used our dish network system in our motorhome this past year with no problem. We disconnect the batteries in may in the motorhome and we are getting ready to use again. When I turn on the dish system i never get the chance to select my location to setup the satellite system. I have reset the receiver any ideas?
__________________

__________________
Brian & Erin Grim Ada, Ohio
New to this RV thing
40" 2001 Monaco Windsor
grimb is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 08-19-2018, 08:32 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 1,329
Which receiver and what type of dish are you using?
__________________

__________________
Gary 2017 Dutch Star 4369 Spartan
HWH Active Air Centramatic wheel balancers
Box Elder, SD and the road
ghaynes754 is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2018, 08:43 PM   #3
Member
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 51
Dish receiver vip211k
King tailgater 3
__________________
Brian & Erin Grim Ada, Ohio
New to this RV thing
40" 2001 Monaco Windsor
grimb is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2018, 09:55 PM   #4
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 2,160
Quote:
Originally Posted by grimb View Post
We have used our dish network system in our motorhome this past year with no problem. We disconnect the batteries in may in the motorhome and we are getting ready to use again. When I turn on the dish system i never get the chance to select my location to setup the satellite system. I have reset the receiver any ideas?


Don’t understand what your question is. We have the exact same set up that you do. What do you mean by ‘never get the chance to select your location’?
__________________
Terry & Alice
2006 Bounder 38L DP
2012 GMC Terrain
firedoc is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2018, 09:56 PM   #5
Senior Member
 
Fred and Bonnie's Avatar
 
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Jan 2002
Location: Pacific Northwest or SoCal
Posts: 2,888
Send a message via ICQ to Fred and Bonnie
Download the MYDISH app to your smart phone. Follow the prompts and DISH will reauthorize your receiver.

If you want, contact DISH at 800+333-3474, you will have to follow a human, jumping through their scripted process, which will end in reauthorizing your receiver, just 20 minutes later.

Fred
__________________
Fred and Bonnie
2005 Dolphin LX 6375
Abby, Ruffles & Scarlett, "The Cats"
Fred and Bonnie is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
dish



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HD Dish Network DVR not working with Kingdome in-motion satellite dish ? Harry B Technology: Internet, TV, Satellite, Cell Phones, etc. 14 05-02-2014 08:38 AM
Converting Motosat HD dish from Dish Network to Direct TV glennb100 Technology: Internet, TV, Satellite, Cell Phones, etc. 2 03-22-2011 12:51 PM
Network Broadcast on Dish Network djhinds Technology: Internet, TV, Satellite, Cell Phones, etc. 11 10-15-2010 09:40 AM
New Dish for Dish Network? HELP! SewBzzzy Technology: Internet, TV, Satellite, Cell Phones, etc. 6 06-10-2008 03:10 PM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 12:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.